Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Március végén is nyitva Eplény és Mátraszentistván

2018.03.21. sielok.hu

A két hazai síterepünk a március végi téli időjárásban is üzemelteti a sípályáit. A tél visszatért két legjobb hazai síterepünkre, ahol addig tartanak nyitva ebben a szezonban, amíg csak lehet. Az évszakhoz képest remek pályákkal várják azokat, akik még március végén is csúsznának egyet a hazai pályákon.
Sípark Mátraszentistván
Sípark Mátraszentistván
Havazás után hóágyúztak is Eplényben, így egész héten várják a síelőket. A hóminőség azt is lehetővé teszi, hogy szerdán és pénteken is késő estig (10 óráig) lehessen síelni.

A Síparkban is tél van még egész héten. A hétvégére már a napsütés is megérkezhet. A tervek szerint egészen húsvétig tartanak nyitva.


Hétvégére még Bánkút is kinyithat 3 kisebb pályával. Kékestetőn még van hó bőven, de ezt már csak a szánkózók élvezhetik, a lift már nem üzemel. 

KOMMENTEK
Muszo | 2018.03.21. 22:00
Hello! Valaki megtudná mondani hogy Kékestető miért nem üzemel? Előre is köszi.

KAPCSOLÓDÓ CIKK
Szállástippek
Fogadó a táncoló kecskékhez
Összesen 12 darab kétágyas szobával várja vendégeit a fogadó, Galyatetőn, a mátraszentistváni Síparktól 3 km-re. Ellátás: félpanzió, vagy a'la carte a ház éttermében és kávéházában. Wellness: szauna és jacuzzi.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Panoráma apartman
6 fős apartman saját wellnessel Parádsasváron. Két, egyenként 3 ágyas szoba, étkező, jól felszerelt konyha és egy fürdőszoba található a házban. Az udvaron elhelyezett fűthető dézsafürdő és szauna remek kikapcsolódást nyújt egy aktív nap után.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Mantara Vendégház
Mátraszentlászló központjában, a mátraszentistváni Síparktól mindössze 700 méterre, 6 hálószobás vendégház várja vendégeit. 80 m2 tágas nappali, 14 fős étkező, felszerelt konyha áll rendelkezésre.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
További szállástippek  
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.