Március végén is nyitva Eplény és Mátraszentistván

2018.03.21. síelők.hu

A két hazai síterepünk a március végi téli időjárásban is üzemelteti a sípályáit. A tél visszatért két legjobb hazai síterepünkre, ahol addig tartanak nyitva ebben a szezonban, amíg csak lehet. Az évszakhoz képest remek pályákkal várják azokat, akik még március végén is csúsznának egyet a hazai pályákon.
Sípark Mátraszentistván
h i r d e t é s
Havazás után hóágyúztak is Eplényben, így egész héten várják a síelőket. A hóminőség azt is lehetővé teszi, hogy szerdán és pénteken is késő estig (10 óráig) lehessen síelni.

A Síparkban is tél van még egész héten. A hétvégére már a napsütés is megérkezhet. A tervek szerint egészen húsvétig tartanak nyitva.


Hétvégére még Bánkút is kinyithat 3 kisebb pályával. Kékestetőn még van hó bőven, de ezt már csak a szánkózók élvezhetik, a lift már nem üzemel. 

KOMMENTEK
Muszo | 2018.03.21. 22:00
Hello! Valaki megtudná mondani hogy Kékestető miért nem üzemel? Előre is köszi.

KAPCSOLÓDÓ CIKK
Szállástippek
Mantara Vendégház
Mátraszentlászló központjában, a mátraszentistváni Síparktól mindössze 700 méterre, 6 hálószobás vendégház várja vendégeit. 80 m2 tágas nappali, 14 fős étkező, felszerelt konyha áll rendelkezésre.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Parádsasvári Fakuckó
Aprócska faházikó a Mátrában maximum 4 fő részére fatüzeléses dézsafürdővel! A tetőtérben található a hálószoba, a földszinten kényelmes nappali-étkező, kihúzható kanapéval (2 főre), illetve kis konyha is helyet kap.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
AKCIÓ
4 Évszak Hegyihotel csillagcsillagcsillag
Mátraháza központi részén, mégis csendes, erdővel határolt területen található szálloda a kékesi sípályáktól 4 km-re. Szolgáltatások: wellness, ellátás, játékszoba, sítároló és még megannyi más!
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
További szállástippek  
h i r d e t é s
Havazás Előrejelzés
UTASBIZTOSÍTÁS
KIEMELT SÍTÁBOROK
KIEMELT SZÁLLÁSAKCIÓK
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2023 - Síelők Bt.