Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Önkéntes kőszedőket várnak Eplényben a hétvégén

2013.10.15. 2013.10.19. Intersport Síaréna | frissítve: 2013.10.19.

Az ősz két fontos eseménnyel köszöntött be a síarénába. Egyrészt most kedvezményesen lehet megvásárolni a szezonbérleteket, másrészt egy kis testmozgás keretében, jó hangulatban, jó társaságban és esetlegesen nyerhető bérletek reményében lehet szedni a követ a síterep pályáiról.
Múlt héten megkezdődött az eplényi szezonbérletek kedvezményes őszi értékesítése. Az akció keretében október 27-ig nem kevesebb, mint 20% kedvezménnyel szerezhetők be az egész téli síelésre feljogosító bérletek.

A hagyományoknak megfelelően idén is meghirdették az eplényi szezonbérletek kedvezményes őszi elővásárlását. A bérletek egyszerűen beszerezhetők online, illetve személyesen Veszprémben és Székesfehérváron is.

Ilyen volt tavaly, akkor már volt egy kis hó is :)
Ilyen volt tavaly, akkor már volt egy kis hó is :)
A bérletárusításon kívül van ezen a héten még más mozgolódás is Eplény háza táján. Kőszedő akcióhoz várják lelkes önkéntesek jelentkezését.

Azért, hogy télen minél jobb pályán síelhessünk, október 19-én és november 2-án kőszedő akciót tartanak a Síarénában, melyre szeretettel várnak minden lelkes jelentkezőt. A segítőknek virslit és meleg teát biztosítanak a helyszínen, továbbá minden tizedik résztvevő hétvégi napijegyet kap.

Mindezek mellett a két kőszedő akció résztvevői között kisorsolnak egy a 2013/2014-es szezonra érvényes, személyre szóló szezonbérletet.

Idén pedig ez vár az önkéntes segítőkre
Idén pedig ez vár az önkéntes segítőkre
Az info@siarena.hu email címen várják azok jelentkezését, akik úgy gondolják, hogy szívesen részt vesznek ezen a megmozduláson.

Sok síbarát lesz együtt, így a jó hangulat garantált. A szervezők kérik, hogy aki csak tud segítsen a mozgósításban!

Szép idő várható a hétvégére. Találkozó szombaton reggel 8 és 9 között!
KOMMENTEK
skioutlet | 2013.10.15. 13:00
Feleségemmel és kislányommal útnak eredünk: 19-én ott leszünk!

Ezúton is bíztatok minden síszerető embert, hogy ha van ideje, kedve jöjjön egy kis kőszedésre!
Petkovics | 2013.10.19. 09:05
szedje a követ az üzemeltető!
Szkíta1 | 2013.10.19. 15:36
... és még mindazaz, aki magáénak érzi a pályát, élvezi a testmozgást és örül annak, hogy valamit épít és a szájának kevésbé kénes a ph, akarom mondani hp értéke. Csókolom!
százas | 2013.10.19. 20:54
Kommunista szombat, döntse el mindenki...

KAPCSOLÓDÓ CIKK
Szállástippek
Hotel Szarvaskút csillagcsillagcsillagcsillag
A Hotel Szarvaskút az eplényi Síarénához legközelebb eső (10 km) wellness szolgáltatásokat kínáló szálloda. Szolgáltatásai: úszómedence, szaunák, gőzkabin, jacuzzi, fitneszterem, gyermekmedence, stb... SZÉP kártya elfogadóhely!
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Szépalma Hotel csillagcsillagcsillag
Az Esterházy család egykori ménesbirtokán kialakított, különleges szálloda a Magas-Bakony erdőségeiben található, távol a világ zajától, az eplényi Síarénától kb. 15 km-re. Szolgáltatásai: szauna, gőzkabin, sószoba stb...
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.