Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Szibériai síelés a kocsihoz kötve, 130 km/órával

2016.01.11. Bata Attila

Nem kell a meredek lejtőn száguldozni ahhoz, hogy valaki 130 km/órás sebességet érjen el sílécen. Nem kell hozzá semmi más, csak tökéletes időjárás, szibériai hideg és egy autó, amely ilyen sebességgel tudja húzni azt a síelőt, akit rákötnek. Fiatalok kalandjai a brutálisan hideg Szibériából!
Vitalij Szlobodnyik profi sportoló. A lenti videóban ő az, akit húznak a kocsi után. Erre a csúszásra nem is olyan régen került sor Novoszibirszk környékén. Az orosz fiatalok elég durva mutatványt mutattak be egy országúton, amelyet még le sem zártak, néha még szemből  is jöttek az autók.

Az oroszok szerint nagy szerencséjük volt a körülményekkel, hiszen az út egyaránt alkalmas volt a síelésre és a gyors autózásra is. Ehhez azt is tegyük hozzá, hogy a felvétel idején mínusz 30 fokot mutatott a hőmérő.

Még forgalom is volt az úton (Kép:  Creative Elements)
Még forgalom is volt az úton (Kép: Creative Elements)
A Subaru sebességmérője 130 km/órát mutat a filmben, de a vállalkozó kedvű fiatalok elmondták, hogy már sikerült a 140 km/órát is elérniük, de akkor nem volt náluk kamera. Azt azért említsük meg halkan, hogy ezen az úton 90 km/óra a sebességhatár...

130 km/óra (Kép: Creative Elements)
130 km/óra (Kép: Creative Elements)
A fenti videó nagyon hamar népszerű lett az interneten, a srácok rengeteg elismerést és bátorítást kaptak. Ezek után eldöntötték, hogy tovább gyakorolnak, szeretnék megdönteni a 130-as eredményüket.
KOMMENTEK
maci-laci | 2016.01.11. 16:47
Na ezek sem mennek százzal :D

h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.