Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Szombaton avatják a 7-es pálya világítását Eplényben

2013.12.20. 2013.12.21. Intersport Síaréna | frissítve: 2013.12.21.

Egész héten mentek az ágyúk Eplényben. Most éjszaka is 25 hóágyú dolgozott, óránként több mint 400 köbméter hóval gazdagítva a pályákat. Ma nap közben is gyártják a havat, így a jelenleg is síelhető három pálya mellé szombaton megnyitnak további négyet.
Jelenleg síelhető a teljes 1-es pálya, az 1/b pálya és az 1-es számú tanulópálya. Szárnyal a négyüléses felvonó, üzemel az 1-es csákányos és az 1-es tanulólift. Szombat reggel indul a T2 tanulólift, nyit a T2 és a T3 pálya.

Szombaton délután kettőkor megnyitják a 7-es pályát és beindítják a 2-es csákányos felvonót. Így már 5 sílift lesz üzemben, összesen 5700 fős óránkénti felvonókapacitással, tehát nem kell sorokra számítani lifteknél.

Holnap délután négy órakor történelmi pillanat következik. Felavatják a tavaly megépített, nagy sikernek örvendő 7-es pálya világítását. A hétvégén valószínűleg megnyitják a hatost is, mellyel 3 kilométer fölé emelkedik a síelhető pályák hossza, a kivilágított pályáké pedig 2792 méterre. Eplényben 20% kedvezményt adnak a jegyárakból és a síoktatásból egészen Karácsonyig.

Az ünnepek alatt is végig nyitva lesznek. A táj is gyönyörű télies, Eplényben fehér lesz a Karácsony.
KOMMENTEK

Szállástippek
Szépalma Hotel csillagcsillagcsillag
Az Esterházy család egykori ménesbirtokán kialakított, különleges szálloda a Magas-Bakony erdőségeiben található, távol a világ zajától, az eplényi Síarénától kb. 15 km-re. Szolgáltatásai: szauna, gőzkabin, sószoba stb...
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Hotel Szarvaskút csillagcsillagcsillagcsillag
A Hotel Szarvaskút az eplényi Síarénához legközelebb eső (10 km) wellness szolgáltatásokat kínáló szálloda. Szolgáltatásai: úszómedence, szaunák, gőzkabin, jacuzzi, fitneszterem, gyermekmedence, stb... SZÉP kártya elfogadóhely!
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
KIEMELT SÍTÁBOROK
KIEMELT SZÁLLÁSAKCIÓK
INGYENES TANÁCSADÁS
Havazás Előrejelzés
UTASBIZTOSÍTÁS
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.