Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM
Menü ≡

Szombaton avatják a 7-es pálya világítását Eplényben

2013.12.20. | Frissítve: 2013.12.21. | Szerző: Intersport Síaréna
Egész héten mentek az ágyúk Eplényben. Most éjszaka is 25 hóágyú dolgozott, óránként több mint 400 köbméter hóval gazdagítva a pályákat. Ma nap közben is gyártják a havat, így a jelenleg is síelhető három pálya mellé szombaton megnyitnak további négyet.
Jelenleg síelhető a teljes 1-es pálya, az 1/b pálya és az 1-es számú tanulópálya. Szárnyal a négyüléses felvonó, üzemel az 1-es csákányos és az 1-es tanulólift. Szombat reggel indul a T2 tanulólift, nyit a T2 és a T3 pálya.

Kilépés a vetítésből
másodpercenként
3
váltás
Szombaton délután kettőkor megnyitják a 7-es pályát és beindítják a 2-es csákányos felvonót. Így már 5 sílift lesz üzemben, összesen 5700 fős óránkénti felvonókapacitással, tehát nem kell sorokra számítani lifteknél.

Holnap délután négy órakor történelmi pillanat következik. Felavatják a tavaly megépített, nagy sikernek örvendő 7-es pálya világítását. A hétvégén valószínűleg megnyitják a hatost is, mellyel 3 kilométer fölé emelkedik a síelhető pályák hossza, a kivilágított pályáké pedig 2792 méterre. Eplényben 20% kedvezményt adnak a jegyárakból és a síoktatásból egészen Karácsonyig.

Az ünnepek alatt is végig nyitva lesznek. A táj is gyönyörű télies, Eplényben fehér lesz a Karácsony.
Kapcsolódó címkék:
Kapcsolódó síterepek:
Kapcsolódó országok:
h i r d e t é s
h i r d e t é s
UTASBIZTOSÍTÁS -10% » FELIRATKOZÁS HÍRLEVÉLRE »
A SIELOK.HU SZÁMOKBAN
A portált jelenleg 46 vendég és 11 regisztrált felhasználó látogatja.