Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Szombaton avatják a 7-es pálya világítását Eplényben

2013.12.20. 2013.12.21. Intersport Síaréna | frissítve: 2013.12.21.

Egész héten mentek az ágyúk Eplényben. Most éjszaka is 25 hóágyú dolgozott, óránként több mint 400 köbméter hóval gazdagítva a pályákat. Ma nap közben is gyártják a havat, így a jelenleg is síelhető három pálya mellé szombaton megnyitnak további négyet.
Jelenleg síelhető a teljes 1-es pálya, az 1/b pálya és az 1-es számú tanulópálya. Szárnyal a négyüléses felvonó, üzemel az 1-es csákányos és az 1-es tanulólift. Szombat reggel indul a T2 tanulólift, nyit a T2 és a T3 pálya.

Szombaton délután kettőkor megnyitják a 7-es pályát és beindítják a 2-es csákányos felvonót. Így már 5 sílift lesz üzemben, összesen 5700 fős óránkénti felvonókapacitással, tehát nem kell sorokra számítani lifteknél.

Holnap délután négy órakor történelmi pillanat következik. Felavatják a tavaly megépített, nagy sikernek örvendő 7-es pálya világítását. A hétvégén valószínűleg megnyitják a hatost is, mellyel 3 kilométer fölé emelkedik a síelhető pályák hossza, a kivilágított pályáké pedig 2792 méterre. Eplényben 20% kedvezményt adnak a jegyárakból és a síoktatásból egészen Karácsonyig.

Az ünnepek alatt is végig nyitva lesznek. A táj is gyönyörű télies, Eplényben fehér lesz a Karácsony.
KOMMENTEK

Szállástippek
Hotel Szarvaskút csillagcsillagcsillagcsillag
A Hotel Szarvaskút az eplényi Síarénához legközelebb eső (10 km) wellness szolgáltatásokat kínáló szálloda. Szolgáltatásai: úszómedence, szaunák, gőzkabin, jacuzzi, fitneszterem, gyermekmedence, stb... SZÉP kártya elfogadóhely!
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Szépalma Hotel csillagcsillagcsillag
Az Esterházy család egykori ménesbirtokán kialakított, különleges szálloda a Magas-Bakony erdőségeiben található, távol a világ zajától, az eplényi Síarénától kb. 15 km-re. Szolgáltatásai: szauna, gőzkabin, sószoba stb...
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.