Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Tátra: nincs hó, idén elmarad az egyeurós síelés

2012.11.29. Bata Attila

Tátra: nincs hó, idén elmarad az egyeurós síelés Bizony az időjárás nem partner az idén (sem) a Magas- és az Alacsony-Tátrában. Hiába az előre meghirdetett kedvezményes árú, csupán egy euróba kerülő napijegyes síelés, hóhiány miatt nem lesz min csúszni ezen a hétvégén egyik Tátrában sem.
Már hagyomány, hogy a szezon első napján (rendszerint pénteken) számos szlovák terep egyeurós napijegyekkel kedveskedik a síelőknek. Terv az idén is volt, több dátum is megjelent ezzel kapcsolatban. Most már biztos, hogy az eddig utoljára meghirdetett december elsejei kedvezményes síelés elmarad, sőt a síelés teljes egészében elmarad azon a napon.

A szezonnyitó bulikat és koncerteket, ahogy hirdették, megtartják, sőt Chopokon már az új funitel lift is közlekedni fog, tehát ki lehet próbálni a szezon idei slágerét.

Pedig Chopokon már október végén hóágyúztak..
Pedig Chopokon már október végén hóágyúztak..
Az még teljesen bizonytalan, hogy mikortól lehet síelni a Tátrában. Ugyan a meteorológusok lehűlést jósolnak a hétvégétől, de a jasnai lifttársaság szóvivője szerint legalább egy hétre van szükségük, hogy annyi pályát előkészítsenek, hogy meg lehessen nyitni a szezont. Az már biztos, hogyha egyszer tényleg megkezdődik a szezon, akkor az egyeurós jegyektől búcsút vehetünk. Nyitáskor már a listán feltüntetett előszezoni árakat fogják elkérni.

KOMMENTEK
Titi87 | 2012.11.29. 00:49
De a valamikori szezonkezdetkor miért nem tudják megtartani az egyeurós akciót???
Zsuzsoo | 2012.11.29. 19:23
Mert már valószínűleg így is sok bevételtől estek el.

Szállástippek
Grandhotel Jasna csillagcsillagcsillagcsillag
Chopok észak egyik "legleg" szállodája közvetlenül a sípályák mellett, 50 méterre a kabinos lift állomásától! 1-4 fős szobák standard és deluxe felszereltséggel. Wellness: medence, szaunák, gőzfürdő, kültéri melegvizes jacuzzik!
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Záhradky bungaló 116
Egyszerű berendezésű és bútorzatú "retró" fahütték Jasná sípályáitól kb. 50-100 méterre. Két-, három- és négyágyas szobák, társalgó, SAT TV, zuhanyzó, WC, konyha.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Talberg apartmanok
Újonnan átadott, különleges építészeti kialakítású, modern berendezésű, önellátó 2-4 fős apartmanok az erdő szélén, Tále sífelvonójától 2 km-re, szép kilátással.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
További szállástippek  
KIEMELT SÍTÁBOROK
KIEMELT SZÁLLÁSAKCIÓK
INGYENES TANÁCSADÁS
Havazás Előrejelzés
UTASBIZTOSÍTÁS
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.