Menü ≡

Tátra: nincs hó, idén elmarad az egyeurós síelés

2012.11.29. | Szerző: Bata Attila
Tátra: nincs hó, idén elmarad az egyeurós síelés Bizony az időjárás nem partner az idén (sem) a Magas- és az Alacsony-Tátrában. Hiába az előre meghirdetett kedvezményes árú, csupán egy euróba kerülő napijegyes síelés, hóhiány miatt nem lesz min csúszni ezen a hétvégén egyik Tátrában sem.
h i r d e t é s
Már hagyomány, hogy a szezon első napján (rendszerint pénteken) számos szlovák terep egyeurós napijegyekkel kedveskedik a síelőknek. Terv az idén is volt, több dátum is megjelent ezzel kapcsolatban. Most már biztos, hogy az eddig utoljára meghirdetett december elsejei kedvezményes síelés elmarad, sőt a síelés teljes egészében elmarad azon a napon.

A szezonnyitó bulikat és koncerteket, ahogy hirdették, megtartják, sőt Chopokon már az új funitel lift is közlekedni fog, tehát ki lehet próbálni a szezon idei slágerét.

Pedig Chopokon már október végén hóágyúztak..
Pedig Chopokon már október végén hóágyúztak..
Az még teljesen bizonytalan, hogy mikortól lehet síelni a Tátrában. Ugyan a meteorológusok lehűlést jósolnak a hétvégétől, de a jasnai lifttársaság szóvivője szerint legalább egy hétre van szükségük, hogy annyi pályát előkészítsenek, hogy meg lehessen nyitni a szezont. Az már biztos, hogyha egyszer tényleg megkezdődik a szezon, akkor az egyeurós jegyektől búcsút vehetünk. Nyitáskor már a listán feltüntetett előszezoni árakat fogják elkérni.

2012.11.29. 00:49:55 Titi87
De a valamikori szezonkezdetkor miért nem tudják megtartani az egyeurós akciót???
2012.11.29. 19:23:52 Zsuzsoo
Mert már valószínűleg így is sok bevételtől estek el.
Szólj hozzá Te is!
Kapcsolódó címkék:
Kapcsolódó síterepek:
Kapcsolódó országok:
Kapcsolódó régiók:
h i r d e t é s
h i r d e t é s
h i r d e t é s
h i r d e t é s
SÍELŐK NAPTÁRA » FELIRATKOZÁS HÍRLEVÉLRE »