Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Tatry Ski: közös lengyel-szlovák bérlet 14 síterepre

2018.12.03. Bata Attila

Évekkel ezelőtt a szlovák határhoz közeli lengyel síterepek is léptek egy nagyot a síelők érdekében. Korábban nem volt igazán vonzó, hogy a sok apró síterepre külön-külön kellett bérleteket venni, így néhány síterep megalapította a Tatry Ski bérletet, a régió közös síbérletét.
A közös síbérlet az évek alatt egyre népszerűbb lett, újabb és újabb síterepek csatlakoztak hozzá. Tavaly már kilenc síterepre volt érvényes, de a nagy változás az idén következik be, miután mostantól 14 síterepen (13 lengyel és 1 szlovák) érvényes a közös bérlet. A változás marketing része, hogy a bérletet is átnevezték, mostantól Tatry Super Ski névre hallgat.

A 14 síterepből talán a két legfontosabb az olvasóink által legjobb lengyel síterepnek ítélt Białka Tatrzańska, valamint a folyamatosan fejlődő Zdiar melletti Bachledova síterepe. Összesen 45 kilométernyi pálya és 73 sílift használatát biztosítja a közös bérlet.
Közös bérletet minimum két napra lehet vásárolni. A kétnapos felnőtt bérlet, főszezonban, 185 zlotyba (kb. 14 ezer forint) kerül. Akár hétnapos bérlet is vásárolható, vagy annak, aki egy hetet eltölt a Tátra környékén, de nem síelne naponta, az olyan bérletet is vásárolhat, hogy öt kiválasztott nap síelhet a hét nap alatt.

További információ és a bérlethez tartozó síterepek listája a közös bérlet honlapján található. 
KOMMENTEK

KAPCSOLÓDÓ CIKK
Szállástippek
Grand Hotel Bachledka csillagcsillagcsillagcsillag
Exkluzív hotel közvetlenül Bachledka sípályáinál, Zdiar (7 km) és Tátralomnic (15 km) közelében. Egyedi szobák szép panorámával, étterem, tematikus vacsorák, wellness részleg medencével és ötféle szaunával.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Strachan Wellness Panzió
Gorál stílusban épült panzió különböző méretű szobákkal, saját étteremmel Zdiar központi részén, 50 méterre a Strachan sípályáktól és 6 km-re Bachledkától. Wellness: pezsgőfürdő, szaunák, pihenőterem, stb...
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.