Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Tauplitz: megújult a völgyállomás épülete

2019.12.28. Bata Attila

A stájerországi Tauplitz síterepén az idén a legnagyobb változást a sílift völgyállomásánál találjuk. Másfél millió eurós költséggel felújították és kibővítették az épületet.
Az épület átadása
Az épület átadása
Pontosan a szezonkezdet előtt adták át a településről induló négyszemélyes lift új völgyállomását. A régi épületet teljesen felújították, egy kis résszel még ki is bővítették. Az épületben minden megújult. Új arculatot kapott a "Die Tauplitzerin" vendéglő-kávézó, valamint a kor színvonalának megfelelően néz ki a vizes blokk is.

Az épületben helyet kapott egy sídepó is, ahol 251 zárható szekrényben tudjuk elhelyezni felszerelésünket. A fűtött sídepóba csak érvényes bérlettel lehet belépni.

A másfél millió eurós költségbe belefért még az épület környékének átalakítása is, 250 új parkolóhelyet alakítottak ki a gépjárműveknek.
A völgyállomás és a vendéglő a síterep térképén
A völgyállomás és a vendéglő a síterep térképén
KOMMENTEK

Szállástippek
Hotel Tauplitzerhof csillagcsillagcsillag
A szálloda Tauplitz központjában fekszik, a Tauplitzalmra vezető négyszemélyes ülőlifttől mindössze 250 méterre. Szolgáltatásai: étterem, bár, szauna, gőzfürdő, masszázs, szolárium, pihenőszoba.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Hotel Aquamarin csillagcsillagcsillag
A szálloda Bad Mitterndorfban található, síbusszal, vagy autóval 5 percre a legközelebbi sílifttől. A nap végén haza síelhetünk egészen a szállásig megfelelő hómennyiség esetén. Szolgáltatások: étterem, bár, szauna, WIFI, ping-pong, csocsó, darts.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Kukoricza Hacienda
Magyar személyzettel működő szálláshely Tauplitz síterepétől 5 km-re. 2-4 fős felújított szobák, többségéhez kis konyhasarok is tartozik. Szolgáltatások: társalgó, gyereksarok, TV, Wifi.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
További szállástippek  
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.