Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Idén is Innsbruckban adták át a the ALPS díjait

2012.09.01. 2012.09.17. sielok.hu | frissítve: 2012.09.17.

2012. szeptember 13-án az innsbrucki vásárcentrumban megrendezésre került turisztikai szakmai találkozó gálaestjén osztották ki a the ALPS díjait, a "fenntartható fejlesztések az európai alpesi térségben" pályázat nyerteseinek. A díjkiosztó ünnepségen mi is ott voltunk!
A két napos the ALPS turisztikai vásár és kapcsolatépítő rendezvény lehetőséget kínál szakmai eszmecserékhez, továbbképzésekhez és üzletkötésekhez. A 2012-es the ALPS díj célja pedig az, hogy az európai alpesi térségben található turisztikai szolgáltatások legjobb fenntartható fejlesztéseit kitüntessék illetve a kiállítás keretein belül lehetőséget adjanak ezek bemutatására is. Az eseményen olyan projektek vehetnek részt, melyek már megvalósultak a "fenntartható fejlődés az alpesi turizmus" témájában.

"Az alpesi turizmusban mintegy 375 millió vendégéjszakát regisztráltunk kereskedelmi szálláshelyeken és még 150 milliót térítésmentes szálláshelyeken (rokonnál, barátnál, stb.), így ez egyike a világ egyik legkedveltebb turisztikai célpontjainak. Így ennek a régiónak, mind élettérként, mind üdülőhelyként nagy szüksége van a fenntartható fejlesztésekre" - mondta Professzor Hubert Siller, az innsbrucki Turisztikai Menedzsment Központ vezetője. Korábban az ő vezetése alatt alakult meg maga a the ALPS díj is: a jelölteket és végül a nyertesek egy nemzetközi, szakmai zsűri választja ki.

A 2012-es év nyertese a vorarlbergi Metzler család Naturhautnah nevű farmja (weboldal: Naturhautnah.at) lett. A the ALPS oklevelet a további 4 jelölt is megkapta, ezek: a németországi Allgau és a svájci Montafon régióban létesült Explorer Hotel (web: explorer-hotel.com, a dél-tiroli vörös kakas márkajelzés (weboldal: www.roterhanh.it), a Salzburgerlandi SAMO-kártya (webinfó: www.werfenweng.eu) és az Ötztali Waldklause Naturhotel (weboldal: waldklause.at).

A 2011. évi the ALPS díj nyertese a svájci Laax-ban található "Rockresort" lett.
Jelöltek voltak a díjra a tiroli AREA 47 élménypark (ld. a fenti képen), a stájerországi Dachstein vidék, a graubündeni Arosa humorfesztivál és a bajor "Ammergrauer Alpen" meditációs út.

Bővebb infó a rendezvény weboldalán: www.the-alps.eu
KOMMENTEK

KAPCSOLÓDÓ CIKK
KAPCSOLÓDÓ GALÉRIA
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.