Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM
Menü ≡

Tignes: bungee jumping síléccel vagy snowboarddal

2015.01.09. | Szerző: Bata Attila
Tignes: bungee jumping síléccel vagy snowboarddal Újabb látványosság, újabb adrenalin bomba a franciaországi Tignes síterepén. Ezúttal egy hatalmas rámpát építettek, amelyen síléccel vagy snowboarddal csúszhatunk le és utána jön a bungee jumping (kötélugrás) szabadesésben a hegyoldalban.
h i r d e t é s
Tavaly december óta lehet használni a Bun J Ride rámpáját Tignesben, amely a második ilyen típusú látványosság Franciaországban. Mivel a lenti videókban minden fontos dolog látható, így csak néhány adalék a képekhez. 

A rámpa 30 méter hosszú, a végén egy 40 méteres mélységbe esnek a síelők. Az ugrató a Lac kék pálya közelében, a Merles ülőlift mellett található, 2600 méteres magasságban.

Az ugrást bárki (13 éven felüliek, 40 kg és 120 kg testsúly között) kipróbálhatja. Ha jól böngésztük ki a síterep honlapján, akkor egy ugrás 65 euróba kerül. Lehet párosan is ugrani, ekkor persze nem árt olyan partnerrel ugrani, akivel könnyű összehangolni a csúszást és az ugrás közbeni mozgást. A tandemugrás 115 euróba kerül és a szervezők szerint valamivel élvezetesebb, hiszen a nagyobb súly miatt nagyobb lendülettel lehet elhagyni a rámpát. A párosok maximális súlya 180 kg lehet.

A kötélugrást 2015. április 18-ig lehet kipróbálni.2015.01.09. 22:15:23 arsenal
Na ezt tuti kipróbálnám 😊
Szólj hozzá Te is!
Kapcsolódó címkék:
Kapcsolódó síterepek:
Kapcsolódó országok:
h i r d e t é s
h i r d e t é s
h i r d e t é s
FELIRATKOZÁS HÍRLEVÉLRE »