Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Tirol: halálos és súlyos balesetek a sípályákon

2018.11.22. Bata Attila

Két ismert tiroli síterepen is két komoly ütközéses baleset történt a szerdai napon. Az egyik ütközés következtében egy lengyel síelő az életét vesztette. A többieket is súlyos sérülésekkel kellett kórházba szállítani. Kezdődik a szezon, sajnos ezzel egyidőben síbalesetek is bekerülnek a hírekbe.
Szerda reggel 10:35-kor Obergurgl síterepén, a Festkogel részen, a 6-os számú pályán eddig ismeretlen okokból ütközött egymással két lengyel állampolgár. Az 54 éves lengyel a bukás után halálos sérüléseket szenvedett, a helyszínre érkezett orvos már nem tudta újraéleszteni. A másik lengyelt, egy 51 évest, helikopterrel szállították kórházba. Osztrák sajtóhírek szerint a két lengyel ugyanazzal a síelős társasággal érkezett.

A söldeni Tiefenbachferner részen is történt ütközéses baleset. Itt két osztrák, 50 és 55 évesek, frontálisan ütközött egymással egy kék pályán, egy meredekebb rész utáni lapos és széles pályaszakaszon. Mindketten fej- és mellsérüléseket szenvedtek és őket is helikopterrel vitték kórházba.
KOMMENTEK
gash | 2018.11.22. 17:49
áhá, na ezért kapott tőlem 3 ast a hegy ezen oldala, keresztbe kasul megy mindenki, nem látszik hol a pálya vonala olyan széles...

Szállástipp
Top Tirol Apartmanház csillagcsillagcsillagcsillag
Az apartmanház Huben faluban, Söldentől északra található. A síbusz megállója közvetlenül a ház előtt van, amivel 10 perc alatt a kabinos felvonónál lehetünk. A házban összesen 24 db, 6 különböző típusú 2-7 fős apartman található és egy kiváló wellness részleg.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
KIEMELT SÍTÁBOROK
KIEMELT SZÁLLÁSAKCIÓK
INGYENES TANÁCSADÁS
Havazás Előrejelzés
UTASBIZTOSÍTÁS
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.