Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Tirol: halálos és súlyos balesetek a sípályákon

2018.11.22. Bata Attila

Két ismert tiroli síterepen is két komoly ütközéses baleset történt a szerdai napon. Az egyik ütközés következtében egy lengyel síelő az életét vesztette. A többieket is súlyos sérülésekkel kellett kórházba szállítani. Kezdődik a szezon, sajnos ezzel egyidőben síbalesetek is bekerülnek a hírekbe.
Szerda reggel 10:35-kor Obergurgl síterepén, a Festkogel részen, a 6-os számú pályán eddig ismeretlen okokból ütközött egymással két lengyel állampolgár. Az 54 éves lengyel a bukás után halálos sérüléseket szenvedett, a helyszínre érkezett orvos már nem tudta újraéleszteni. A másik lengyelt, egy 51 évest, helikopterrel szállították kórházba. Osztrák sajtóhírek szerint a két lengyel ugyanazzal a síelős társasággal érkezett.

A söldeni Tiefenbachferner részen is történt ütközéses baleset. Itt két osztrák, 50 és 55 évesek, frontálisan ütközött egymással egy kék pályán, egy meredekebb rész utáni lapos és széles pályaszakaszon. Mindketten fej- és mellsérüléseket szenvedtek és őket is helikopterrel vitték kórházba.
KOMMENTEK
gash | 2018.11.22. 17:49
áhá, na ezért kapott tőlem 3 ast a hegy ezen oldala, keresztbe kasul megy mindenki, nem látszik hol a pálya vonala olyan széles...

Szállástipp
Top Tirol Apartmanház csillagcsillagcsillagcsillag
Az apartmanház Huben faluban, Söldentől északra található. A síbusz megállója közvetlenül a ház előtt van, amivel 10 perc alatt a kabinos felvonónál lehetünk. A házban összesen 24 db, 6 különböző típusú 2-7 fős apartman található és egy kiváló wellness részleg.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.