Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM
Menü ≡

Tirol: halálos és súlyos balesetek a sípályákon

2018.11.22. | Szerző: Bata Attila
Két ismert tiroli síterepen is két komoly ütközéses baleset történt a szerdai napon. Az egyik ütközés következtében egy lengyel síelő az életét vesztette. A többieket is súlyos sérülésekkel kellett kórházba szállítani. Kezdődik a szezon, sajnos ezzel egyidőben síbalesetek is bekerülnek a hírekbe.
h i r d e t é s
Szerda reggel 10:35-kor Obergurgl síterepén, a Festkogel részen, a 6-os számú pályán eddig ismeretlen okokból ütközött egymással két lengyel állampolgár. Az 54 éves lengyel a bukás után halálos sérüléseket szenvedett, a helyszínre érkezett orvos már nem tudta újraéleszteni. A másik lengyelt, egy 51 évest, helikopterrel szállították kórházba. Osztrák sajtóhírek szerint a két lengyel ugyanazzal a síelős társasággal érkezett.

A söldeni Tiefenbachferner részen is történt ütközéses baleset. Itt két osztrák, 50 és 55 évesek, frontálisan ütközött egymással egy kék pályán, egy meredekebb rész utáni lapos és széles pályaszakaszon. Mindketten fej- és mellsérüléseket szenvedtek és őket is helikopterrel vitték kórházba.
2018.11.22. 17:49:01 gash
áhá, na ezért kapott tőlem 3 ast a hegy ezen oldala, keresztbe kasul megy mindenki, nem látszik hol a pálya vonala olyan széles...
Szólj hozzá Te is!
Kapcsolódó címkék:
Kapcsolódó síterepek:
Kapcsolódó országok:
h i r d e t é s
h i r d e t é s
FELIRATKOZÁS HÍRLEVÉLRE »