Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Itt az új közös szezonbérlet a tiroli síterepekre

2009.09.29. Bata Attila

Itt az új közös szezonbérlet a tiroli síterepekre Talán meglepő, de eddig nem létezett Tirol összes síterepére érvényes bérlet. Az idei szezonban végre valóság lett a korábbi tervekből, a többi osztrák tartományhoz hasonlóan Tirol is kiadta közös bérletét – sajnos néhány jobb terepre nem érvényes, de a besíelhető pályák hossza elég tekintélyes.
Ha a számokat nézzük, valószínűleg a világ egyik legbrutálisabb szezonbérlete, amely összesen 77 síterep 923 felvonójára érvényes. A bérlettel besíelhető pályák kilométere is igencsak tekintélyesre sikerült, elvileg 3106 kilométernyi pályára érvényes az idén debütáló közös bérlet.

Egy felnőtt szezonbérletért 590 eurót, egy hasonló gyermekbérletért pedig 295 eurót kérnek. Egy átlagos felnőtt napijeggyel számolva (kb. 35-40 euró) körülbelül 15-18 síelés alatt megtérülhet a szezonbérlet ára. A drágább, 45 euróhoz közeli napijegyekkel nem érdemes számolni, hiszen van néhány olyan felkapott és drágább tiroli síterep (pl. Sölden, Iscghl, vagy az Arlberg régió) amelyet ugyan bűn lenne kihagyni, de ezekre a helyekre a bérlet nem érvényes.

A bérlet már október elsejétől felhasználható (néhány gleccserre is érvényes), és egészen május közepéig lehet használni.
KOMMENTEK

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
Szállástipp
Hotel Montanara csillagcsillagcsillagcsillag
Felújított 4 csillagos hotel igényes, alpesi stílusú szobákkal és apartmanokkal, reggelivel, vagy önellátással a híres Ischgl üdülőtelepülés szélén, 5-600 méterre a kabinos lifttől és 20 méterre a legközelebbi sípályától. Új wellness részleg szaunákkal, gőzfürdőkkel, pihenőszobákkal.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
h i r d e t é s
h i r d e t é s
Havazás Előrejelzés
UTASBIZTOSÍTÁS
KIEMELT SÍTÁBOROK
MEGÚJULT A SÍELŐK NAPTÁRA
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.