Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Nagyszerű körülmények és új pénztár Tonalén

2008.12.23. Bata Attila

Nagyszerű körülmények és új pénztár Tonalén Fantasztikus hóviszonyokkal kezdte a szezont a legtöbb olasz síterep. Szinte bárhova megyünk kellő mennyiségű és jó minőségű havat találunk. Tonale pályáin hétvégén nyitotta ki a kapuit az új jegypénztár, jelenleg az összes pálya üzemel, a gleccser kivételével, ahol még mindig túl sok a hó.
Pénteken nyitott ki először az új modern jegyiroda Ponte di Legno-ban, ahol ezentúl a jegyeket lehet majd megvásárolni. A szinte csak üvegből épült új épület a Ponte di Legno-Tonale kabinos völgyállomásánál található. Az új jegyiroda átadása miatt megszűnik a Valbione ülőszékes melletti jegyvásárlási lehetőség a jövőben. Az új irodában öt pénztár található, amelyek közvetlenül a parkolóból elérhetőek. A helyiek ezt várják, az új létesítménytől, hogy a síelők gyorsabban és könnyebben vásárolhatják meg majd bérleteiket.

Hétvégére újra kinyitott a Paradiso fekete pálya, már csak a gleccserpályák voltak zárva - a túl sok hó miatt. Ponte di Legno, Temù és Tonale oldalában az összes pálya nagyszerű körülmények között üzemelt és a következő napokban is minden pálya nyitva lesz ( a Presena gleccser kivételével). December 24-ig még olcsóbban lehet síelni a síterepen. Karácsonytól a 27 eurós napijegy ára 34 euróra emelkedik.

A két ünnep között esténként fáklyás síelésre várják az üzemeltetők a vendégeket, december 27-én, 30-án, és 31-én más-más pályákon rendezik meg az esti látványosságot. Az esti síelés is megtartják a síelőknek és a sífutóknak egyaránt. A sífutókat Vermiglio központban várják esténként, a síelőket pedig a Valena pályát használhatják Tonaléban minden kedden és csütörtökön.
KOMMENTEK

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.