Menü ≡

Újdonságok Eplényben a 2019/2020-as szezonban

2019.11.27. | Szerző: Bata Attila
Lassan itt a december és hivatalosan is elkezdődik a tél, éppen ezért Eplényben is teljes gőzzel készülnek a szezonkezdetre.
h i r d e t é s

Felújított a konténerépületet a KÉK bejáratnál

A kezdetleges állapot, azaz az új bejárat nagyon elütött az erdei környezettől, de idén a konténerépület vadonatúj tetőszerkezetet kapott, valamint az egész komplexumot fával burkolták be. Az új burkolat és a rendezettebb környezet miatt az egész épület sokkal kedvesebb a szemnek, valamint sokkal jobban illik az erdei környezetbe.

Információs táblák a sípályán

A 2019/2020-as síszezonra átalakulnak az információs táblák az eplényi sípályákon. Az idén sokkal nagyobb hangsúlyt fektetnek a házirend, az általános felhasználási feltételek és a FIS 10 szabályrendszer megismertetésére.

Minden bejárathoz egy nagy tábla kerül, amelyen könnyen el lehet olvasni a házirendet és a felhasználási feltételeket, valamint tájékozódni lehet a síelés és snowboardozás KRESZ rendszeréről mielőtt belépünk a komplexumba.
Kilépés a vetítésből
másodpercenként
3
váltás
A sípályákra irányjelző táblákat raknak ki, hogy egyszerűbben meg tudjuk majd találni a kívánt sípályát. Kihelyeznek figyelmeztető jelzéseket is a meredek pályáról, a keresztező kötélpályáról, a lezárt pályáról és felhívják a figyelmet az elsőbbségadásra, valamint a lassításra is.

SMI Lens hóágyú

Az elmúlt síszezonban már teszteltek a Techno Alpin ’lándzsa’ típusú hóágyúját arra a szezonra. Az idei évben egy SMI márkájú hóágyúra érkezett, és fixen telepítették a T1-es tanulópálya bejáratához.A ’lándzsa’ tavaly nagyon sok havat gyártott a tanulópályára, az új hóágyúval szemben is hasonlóak az elvárások.
Tesztelés alatt az új hóágyú

Sí- és snowboardoktatás fejlesztése

Idén a T2-es oktatópályát úgy fejlesztették, hogy a területe még jobban megfeleljen az oktatók elvárásainak, és jobb szolgáltatást nyújtson a kezdőknek. Ehhez hozzá tartozik, hogy a KÉK bejáratnál található kölcsönzőt új felszerelésekkel bővítették.
2019.11.27. 23:26:13 Mliner László
Tehat iden a nagy semmi...
2019.11.28. 08:35:22 patkaizsolt
Várjuk, készülünk. Besízés folyamatban. :D
2019.12.01. 18:50:45 minerel
végre a kb 10éves előkészítés után elkészültek a pályainformációs táblákkal :-)
Kapcsolódó címkék:
Kapcsolódó síterepek:
Kapcsolódó országok:
h i r d e t é s
h i r d e t é s
Utasbiztosítás Covid fedezettel FELIRATKOZÁS HÍRLEVÉLRE »