Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Ismét lehet síelni Eplényben december 31-től!

2019.12.30. Intersport Síaréna

December 22. után a nagyon rossz időjárási körülmények miatt ideiglenesen be kellett zárni a sípályát Eplényben, de szerencsére visszatért a hideg, és újra elkezdtük gyártani a technikai havat a pályára.
December 28-án éjszaka elkezdődött a várva várt lehűlés, és el tudtuk indítani a hógyártást az A1-es pályára.

Szinte nulláról kellett indulnunk, de a nagy hógyártó kapacitásunknak köszönhetően 29-én éjszaka több mint 15.000 köbméter havat sikerült gyártani a pálya felületére.

A kollégák kemény munkájának és a hidegnek köszönhetően jelenleg átlagosan 40 cm a hó mélysége az A1-es pályán, így december 31-én a 2019-es év utolsó napján újra tudunk szolgáltatást nyújtani síelni és snowboardozni vágyó vendégeinknek.

December 31-én 9:00-tól egészen 20:00-ig lehet majd csúszni a Síarénában, és az Audi E-tron 4 üléses sífelvonó fogja biztosítani a kényelmes és gyors feljutást a hegytetőre.

Nyitva lesznek továbbá:

- Gyermekmegőrző
- Pizzéria
- Kemencés Büfé
- Das WeltAuto Panorámabár a hegytetőn
- Síiskola
- Síkölcsönző

2020 első napján is várunk mindenkit sok szeretettel délelőtt 10:00-20:00-ig.

Ahogy tudjuk folyamatosan gyártani fogjuk a pályára a havat, hogy biztonságos hómélységgel tudjunk nekimenni a következő időszaknak is.
KOMMENTEK

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
Szállástippek
Hotel Szarvaskút csillagcsillagcsillagcsillag
A Hotel Szarvaskút az eplényi Síarénához legközelebb eső (10 km) wellness szolgáltatásokat kínáló szálloda. Szolgáltatásai: úszómedence, szaunák, gőzkabin, jacuzzi, fitneszterem, gyermekmedence, stb... SZÉP kártya elfogadóhely!
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Szépalma Hotel csillagcsillagcsillag
Az Esterházy család egykori ménesbirtokán kialakított, különleges szálloda a Magas-Bakony erdőségeiben található, távol a világ zajától, az eplényi Síarénától kb. 15 km-re. Szolgáltatásai: szauna, gőzkabin, sószoba stb...
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.