Menü ≡

Észak-Amerika: kétméteres hóval indult a szezon

2020.11.24. | Szerző: Stani
Az Egyesült Államokban beindult az idei síszezon, ráadásul nem is akárhogyan. A idahói Lookout Pass síterepén 215 cm-es hóval, de nem szégyenkezhet az USA-beli rekorder, Mt Baker sem, ahol másfél méter feletti hóval kezdődött a napokban a síszezon.
h i r d e t é s
Igazán álombéli viszonyokkal rajtolt az idény több síparadicsomban is az Egyesült Államokban. Jelenleg 22 síterep van nyitva és a következendő hetekben tömeges nyitások várhatók.
Mt Baker
Mt Baker hagyományosan hórekordernek számít, az 1998/99-es télen közel 29 méter hó esett. Az akkori tél ún. La Nina év volt, hasonlóan a mostanihoz, így jó eséllyel indul a síterep egy újbóli rekorddöntögetésnek.
Kilépés a vetítésből
másodpercenként
3
váltás
Jelenleg az első helyen az idahói Lookout Pass áll, ahol 215 cm-es a hóréteg. Kevéssel marad el a coloradói Wolf Creek - itt október vége óta lehet síelni -, ahol 142 cm-t mutatnak a hómércék.
Grand Targhee
A többi coloradói síterepen, így Keystone-ban vagy Breckenridge-ben közel félméteres a hóvastagság. Az egyesült államokbeli síközpontok mellett Kanadában is több helyütt lehet már síelni, az albertai Sunshine Village-ben nem is akármilyen hóviszonyok közt; közel 260 cm-es hóréteg fogadja az ide látogató szerencsés téli sportolókat.
2020.11.24. 15:45:39 Peter Szekely
Fantasztikus
2020.11.24. 21:01:38 Stani
Igen , egy teleport gomb jól jönne :)
Szólj hozzá Te is!
Kapcsolódó címkék:
Kapcsolódó síterepek:
Kapcsolódó országok:
h i r d e t é s
h i r d e t é s
FELIRATKOZÁS HÍRLEVÉLRE »