Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

USA választás: Clinton és Trump képe a síléceken is

2016.10.19. Bata Attila

Közeleg az amerikai elnökválasztás, már csak három hét van hátra. A választás két elnökjelölt között dől el, akiknek az arcképével tele van a világháló. Egy élelmes sílécgyártó kihasználta a választási pörgést és sílécre tették Donald Trump és Hillary Clinton képeit.
Egymás mellett
Egymás mellett
Régi szokás szerint idén is egy novemberi kedden tartják a világ leghatalmasabb államának legfontosabb posztjáról szóló választást. November 8-ig már kevesebb, mint három hét van hátra és ilyenkor már teljes sebességen pörög a politikai gépezet. Ezt a felfokozott hangulatot lovagolta meg egy kisebb cég Vermont államból.

A Renoun síléceket gyárt, kisebb volumenben. Boltjai nincsenek, termékeiket az interneten lehet megrendelni. A céget tavaly alapították, az idén szeretnének 250 ezer dolláros bevételt elérni a síléc eladásokból.

Legújabb ötletük az a pár léc, amelynek az egyik darabjára Clinton, a másikra pedig Trump fényképét tették rá. A lécből csak limitált mennyiség, 50 darab készült. Természetesen lehet síelni velük, de gyártók szerint ez egy művészeti alkotás, így inkább a falon lenne a helye, mint a havon.

Az elnökjelölti léceket az évnek megfelelően 2016 dollárért (kb. 560 ezer forint) vesztegetik. Egyébként a cég 1150 és 1350 dollár között árulja a többi léceit.
KOMMENTEK

h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.