Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Vasárnap ingyenes síeléssel zár Eplény

2017.03.11. Bata Attila

Elérkezett a szezon utolsó napja is a Bakonyban, március 12-én, vasárnap utoljára szállít síelőket a négyszemélyes lift. Az utolsó napon mindenki ingyen síelhet. Síarénából a nyárra Bringaréna lesz, a túrázókat és a kerékpárosokat várják. Közben fejlesztésekkel készülnek a következő szezonra.
95 nyitva tartott nap után március 12-én ingyenes síeléssel búcsúzik Eplény a 2016/17-es szezontól. A pályán található 70-80 cm tömörített hó ellenére az üzemeltetők már nem tudják garantálni a megszokott minőséget. Az utóbbi napok szeles időjárása nagyon sok koszt és port hordott a hóra, amely emiatt nehezen csúszik és kevésbé élvezhető.

Pár szóban az idei szezonról. Összesen 200 ezer köbméter havat gyártottak. A 95 napból 16 napon keresztül a teljes pályarendszer síelhető volt. Az A4-es pálya 51 napot üzemelt.

A tavalyi fejlesztések után, az idén is nekilátnak az építkezéseknek. Az újdonságokról (új lift, pályák, hóágyúk) a szezon előtt mi is beszámolunk. 
KOMMENTEK

Szállástippek
Szépalma Hotel csillagcsillagcsillag
Az Esterházy család egykori ménesbirtokán kialakított, különleges szálloda a Magas-Bakony erdőségeiben található, távol a világ zajától, az eplényi Síarénától kb. 15 km-re. Szolgáltatásai: szauna, gőzkabin, sószoba stb...
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Hotel Szarvaskút csillagcsillagcsillagcsillag
A Hotel Szarvaskút az eplényi Síarénához legközelebb eső (10 km) wellness szolgáltatásokat kínáló szálloda. Szolgáltatásai: úszómedence, szaunák, gőzkabin, jacuzzi, fitneszterem, gyermekmedence, stb... SZÉP kártya elfogadóhely!
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
KIEMELT SÍTÁBOROK
KIEMELT SZÁLLÁSAKCIÓK
INGYENES TANÁCSADÁS
Havazás Előrejelzés
UTASBIZTOSÍTÁS
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.