Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Nyílt sí- és snowboardverseny Eplényben

2013.01.10. Intersport Síaréna

Nyílt sí- és snowboardverseny Eplényben Tizenkettedik alkalommal rendezik meg a nívós lesiklóversenyt, a Veszprémi Nyílt Sí- és Snowboard Bajnokságot. A versenynek az eplényi Nordica Síaréna ad otthont 2013. január 20-án. Az évek óta nagy népszerűségnek örvendő versenyre rendszerint több százan neveznek.
A jelentkezők 10 sí és 2 snowboard korcsoportban, egyfutamos óriás-műlesiklás számban mérik össze tudásukat.

Érdemes ellátogatni Eplénybe akár nézőként is, mert rengeteg hó lesz, finom forralt borral vagy éppen forró teával a kezünkben élhetjük át az alpesi síversenyek magával ragadó hangulatát. Természetesen ettől függetlenül csúszni is lehet majd, mert a verseny elkülönített pályán zajlik és nem zavarja majd a többi síelőt.

Ha pedig kedvet kaptunk a versengéshez, nevezhetünk a veszprémi Hefa Sportboltnál, ahol most kedvezményesen vásárolhatunk sífelszerelést is. Megéri elindulni a versenyen, hiszen a leggyorsabb egy rendkívül értékes karórát nyer majd a verseny hivatalos időmérője, a Festina jóvoltából.

A kiírás és a részletek itt találhatók: http://siarena.hu/esemenyek/
KOMMENTEK

Szállástippek
Szépalma Hotel csillagcsillagcsillag
Az Esterházy család egykori ménesbirtokán kialakított, különleges szálloda a Magas-Bakony erdőségeiben található, távol a világ zajától, az eplényi Síarénától kb. 15 km-re. Szolgáltatásai: szauna, gőzkabin, sószoba stb...
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Hotel Szarvaskút csillagcsillagcsillagcsillag
A Hotel Szarvaskút az eplényi Síarénához legközelebb eső (10 km) wellness szolgáltatásokat kínáló szálloda. Szolgáltatásai: úszómedence, szaunák, gőzkabin, jacuzzi, fitneszterem, gyermekmedence, stb... SZÉP kártya elfogadóhely!
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
KIEMELT SÍTÁBOROK
KIEMELT SZÁLLÁSAKCIÓK
INGYENES TANÁCSADÁS
Havazás Előrejelzés
UTASBIZTOSÍTÁS
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.