Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Világkupa-futam a Semmeringen

2004.12.20.

Világkupa-futam a Semmeringen A 2004/2005-ös síszezonban immár hagyományszerűen, sokadszor kapta meg a Semmering-Hirschenkogel síterület a női óriásszlalom és szlalom világkupa verseny rendezési jogát. Az óriásszlalom két időfutama december 28-án 10, és 13 órakor kerül megrendezésre.
A szlalomverseny érdekessége, hogy a két időfutamot világított pályán rendezik, az esti órákban (15:15, 18:30), ami tovább emeli a verseny hangulatát. A versenyen kívül számos nagyszerű program várja a nézőket, mint például a számos élő koncert és nyereményjáték. A részletes program www.wsv-semmering.at címen olvasható.

A versenyekre a napijegy ára: 13 euró, a jegyek elővételben a semmeringi, gloggnitzi, és aspangi Raiffeisen bankfiókokban, és a semmeringi világkupa irodában vásárolhatóak meg. Természetesen a verseny a nagy érdeklődés miatt ismét torlódást okoz a Semmering-hágó utjain, ahol ideiglenes parkolók kerülnek kialakításra az út szélén, ahonnan rendszeres buszjárat szállítja az érdeklődőket a helyszínre. Aki ezeken a napokon tervez utazást a Semmering-hágón keresztül, az számítson a lassabb haladásra, és amennyiben nem a versenyre igyekszik, használja az új Semmering-alagutat.
KOMMENTEK

KAPCSOLÓDÓ CIKK
Szállástippek
Hirschenhof Apartmanház
A 90 férőhelyes apartmanház a Semmering-Stuhleckre vezető négyülős lift alsó állomásától 300 méterre található.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Gasthof Gesslbauer
45 ágyas családi fogadó nagyjából félúton Semmering-Stuhleck (2,5 km) és Semmering-Hirschenkogel (3 km) között. 2, 3 és 4 ágyas szobák reggelivel, szauna, pihenőterem és sószoba.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Althammerhof
Az Althammerhof modern, 60 m²-es jól felszerelt apartmanokat kínál egy családi juhtenyésztő farmon, Semmering-Hirschenkogeltől kb. 13 km-re.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
További szállástippek  
KIEMELT SÍTÁBOROK
KIEMELT SZÁLLÁSAKCIÓK
INGYENES TANÁCSADÁS
Havazás Előrejelzés
UTASBIZTOSÍTÁS
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.