Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM
Menü ≡

Szombaton ingyenes a műanyagpálya Visegrádon

2009.10.13.
Szombaton ingyenes a műanyagpálya Visegrádon Október 17-én, szombaton, 10 órától, nyílt nap keretében ingyenesen lehet kipróbálni a Nagyvillám Sípályán működő Visegrád Síiskola új, 600 m2-es, 50 m hosszú műanyag pályáját. Sífelszerelés szükséges. A hidegre való tekintettel a büfé is lesz a télen megszokott italokkal.
h i r d e t é s
Gyepsít is ki lehet próbálni a síterep honlapján jelzett feltételekkel, tehát az nem lesz ingyenes. A beiratkozás vasárnap is folytatódik, a gyepsível egyidőben 14 órától várják az érdeklődőket.

A műanyag pálya a Visegrád Síiskola fejlesztésének része. Hazánkban egyedülálló módon egy "igazi" sípályán kínáljuk a sízéssel és snowboardozással kapcsolatos oktatási lehetőséget egész évben, nem csak műanyag pályán. A fokozatosság jegyében, ősszel az első lépéseket műanyag pályán lehet megtenni, további fejlődést a hóágyús pályán történő oktatás garantálja, majd a megszerzett tudás birtokában az Alpokban szervezett tavaszi táborokban lehet az i-re a pontot feltenni.

Akinek még ez sem elegendő, az levezetésként és kontrollként gyepsín gyakorolhat a következő tél kezdetéig, illetve vehet részt a gyepsís nyári táborokon, nem mellesleg Budapesttől egy karnyújtásnyira, gyönyörű természeti környezetben. Természetesen egyéni oktatásra is van lehetőség, illetve hétvégi intenzív kis csoportos tanfolyamokat is terveznek a visegrádiak, ahol rövidebb idő alatt akár az egész család elsajátíthatja a sízés és snowboardozás alapjait.
Szólj hozzá, legyél az első!
Kapcsolódó címkék:
Kapcsolódó síterepek:
Kapcsolódó országok:
h i r d e t é s
Utasbiztosítás Covid fedezettel
INGYENES TANÁCSADÁS » FELIRATKOZÁS HÍRLEVÉLRE »