Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Visegrádon szerdán esti síeléssel kezdődik a szezon

2023.02.08. sielok.hu

Az elmúlt napok hideg időjárását kihasználva, többszöri próbálkozás után, ahogy az üzemeltetők írták: ma este végre megkezdjük a 22/23-as síszezont!
Kép: Visegrád-Nagyvillám
Kép: Visegrád-Nagyvillám
A mai nyitással kapcsolatban az üzemeltető az alábbi közleményt adta ki:

Nagy küzdelem van mögöttünk, talán páran nyomon követték az éjszakai eseményeket, újjászületett Magyarország első mini gleccsere. Sokan talán már temették, de számos nehezítő körülmény ellenére, mi nem adtuk fel! Nektek, akiknek készült, már csak annyi dolgotok van, hogy használjátok, és reméljük minél többen éltek is vele.

Mint láthatjátok kénytelenek voltunk árat emelni és a bébi pálya hétközi ingyenessége is megszűnt, valamint a munkanapos nyitvatartásunk is változik, amik a mind a működésünk alapfeltételei, kérem megértéseteket.

Tehát ma délután nyit az 1/A, fő hóágyús, és a terasz előtti bébi pályánk, egyelőre esténként leszünk nyitva (szerda, csütörtök 17-21-ig), majd péntektől nappal is, és természetesen a hét-végén is teljes üzem lesz. Nyitva a kölcsönzőnk, fokozatosan feláll a havas síoktatásunk, és természetesen büfénk is lesz. A melegedőnkben nagy melegre ne számítsatok, de megfagyni senki nem fog, azt garantálom!

Figyelem, az 1/A pályát egyenletesen belőttük, de ratrakolni még nem tudtuk, következő éjjel már dolgozunk rajta, és célba vesszük a 2/A pályát is. Hamarosan jelentkezek friss hírekkel!

Gutbrod Rezső hóptimista, síoktató, üzemeltető
KOMMENTEK

KAPCSOLÓDÓ CIKK
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.