Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Lindsey Vonn ezentúl Head lécekkel versenyez

2009.09.09. Bata Attila

Lindsey Vonn ezentúl Head lécekkel versenyez Még majdnem másfél hónap a söldeni idénynyitó Világkupa futamig, de az idén már számos érdekesség történt a versenysportban, amelyekről még az októberi futam előtt részletesen beszámolunk. A legnagyobb szenzáció, hogy az amerikai Lindsey Vonn otthagyja a Rossignolt a Head kedvéért.
A huszonnégy éves amerikai hölgy az előző szezon vitathatatlanul legjobb női versenyzője, az összetett VK győzelmen kívül lesiklásban és szuper-óriásműlesiklásban is megnyerte a Világkupát, valamint a világbajnokságot Val d’ Isere-ben. A legsikeresebb női versenyző egész nyáron a Head felszerelését próbálgatta az edzőtáborban. Számos pozitív nyilatkozata után szinte csak idő kérdése volt, hogy mikor igazol át a Head-hez, ahol egy csapatban síelhet barátnőjével a német Maria Riesch-sel.

A Rossignol lécekkel páratlanul sikeres éveket tudhat maga mögött, most ezt a biztos hátteret adta fel és kötött 2014-ig érvényes szerződést új csapatával. A szerződés ételmében a léceken kívül a sícipőt és a kötést is a Head biztosítja számára. A Head ezzel a szerződéssel egy bombaerős női csapat alapjait rakta le a következő szezonra, hiszen a már említett Maria Reisch mellett a svéd Anja Pärson is náluk versenyez.

Érdekesség, hogy a Head hasonló taktikával cserkészte be Vonn-t, mint ahogy annak idején Bode Millert. A hosszú nyári edzőtáborok alatt korlátlanul tesztelhette a léceket. Az már csak további véletlen egybeesés, hogy Vonn technikusa az a Heinz Hämmerle lesz, aki Bode Millernek segített a gyors számokban.
KOMMENTEK

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
KAPCSOLÓDÓ VIDEÓ
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.