Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM
Menü ≡

A tél birodalma - Winter Park az Aréna Plazában

2008.11.21. | Frissítve: 2008.12.02.
A tél birodalma - Winter Park az Aréna Plazában A budapesti Aréna Plaza előtt november végén egyedülálló sí- és szánkópálya létesült. Január 4-ig minden nap megvilágított lejtőn lehet csúszkálni este 9 óráig. A kicsiket mozgójárdás gyereklift és snowtubing, a nagyobbakat változatos buliprogramok, valamint sí és snowboardoktatás várja az új Winter Parkban.
h i r d e t é s
Szeretsz síelni, vagy a szánkó a kedvenced? Lehet, hogy a snowboard a mindened. Vagy egyszerűen csak buliznál egy nagyot a barátaiddal? Az Arena Élményparkban a tél minden örömét élvezheted. A belvároshoz közel egyedülálló sí- és szánkópályán kipróbálhatod tudásodat, vagy nagyobb utazás nélkül kóstolhatsz bele a lesiklás izgalmaiba. A snowboard- és síoktatásokon a legnagyobb kényelemben gyakorolhatsz. Vásárolj és csússz!

Ha az Arena Plaza üzleteiben legalább 1000 Ft értékben vásárolsz, 4 csúszásra jogosító bónt kapsz a hófánkpályán!

Programok
 • November 29.
  Nyitó buli - Média Kupa - Snowboard- és síbemutatók, ingyenes hófánkszánkózás.
 • December 6. Programváltozás:
  Mikulás napi gyermek síverseny - buli egész nap, Mikulás a pályán.
 • December 13.
  B-Day - A Burton Snowboards ingyenes LTR programja (Learn To Ride - Legyél Te is Rider), utánpótlásverseny, ajándékok, játékok, DJ és deszkás chill out. Bővebb infó, részletes programhoz klikk ide!
 • December 20.
  Snowboardoktatók Egyesület és a REcub nyílt napja: snowboard teszt, szaktanácsadás, oktatók bemutatója, ingyenes oktatás.
 • December 21.
  World Snowboard Day - A Snowboard Világnap hivatalos programja. Ingyenes bemutatók, oktatás, snowboard tesztek és buli minden mennyiségben.
További részletek a www.arenaplaza.hu oldalon. Információs telefon: 880-7000
Szólj hozzá, legyél az első!
h i r d e t é s
Utasbiztosítás Covid fedezettel
INGYENES TANÁCSADÁS » FELIRATKOZÁS HÍRLEVÉLRE »