Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Oldalzavar

2006.10.14. Fehér Gábor

Oldalzavar Era barátnőnk már régóta síel velünk. Nagyon bátor, és nagyon szeret síelni. Most már tud is. E három tulajdonságból régebben csak kettő volt meg. A szeretet és a bátorság.
Hogy a fenyőfát lába közé kapja a pálya szélén, valamint az ülős felvonó első három méterén lazán felemeli a fenekét, hogy lesöpörje a havat, miáltal leesik a 2,5 méteres mélységbe, valamint 3 borbardinóval a gyomrában akar lesiklani egy fészer tetejéről, csak azt felejti el, hogy sebesség is kell hozzá, miáltal 70 kilós rönkfaként puffan a ház tövében, az teljesen természetes volt tőle.

Hanem azok az irányok! Az nem elég, hogy a bal és a jobb fogalmának különbözősége nem tudatosult benne, de a határozott iránymutatás ellenére is képes volt rossz irányt választani, miáltal el tudott ütni bárkit. Új ismerőseink még nem tudták eme jó tulajdonságát, így gyanútlanul ültek be vele a 6-os felvonóba, jó testvérhez illően közrefogva Erát. Ennek azért annyi előnye volt, hogy a két oldalán ülőknek 50-50 %-os esély adatott arra, hogy ép bőrrel ússzák meg a kiszállást.
Mi elsőre csak azt láttuk, hogy három ember esik keresztül rajta a kiszállást követően. Ezek után természetesen megegyeztek abban, hogy szélre fog ülni a következő körnél, és állítólag egész idő alatt próbálták a fejébe vésni, hogy BALRA fogunk kiszállásnál kanyarodni! Érkezéskor azonban megint rossz relé húzott be az agyában, mert immár 5-en fetrengtek a földön, mi pedig néhány percig ismét lengedezhettünk a megállított felvonón a szélben.

Megnyugtathatok mindenkit, Era szeret minket, annak ellenére, hogy minden érkezéskor már 1 méter magasból lökjük lefelé, mint a Tajgetoszról, hogy menjen, amerre lát.

KOMMENTEK

KAPCSOLÓDÓ CIKK
KIEMELT SÍTÁBOROK
KIEMELT SZÁLLÁSAKCIÓK
INGYENES TANÁCSADÁS
Havazás Előrejelzés
UTASBIZTOSÍTÁS
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.