Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Szocsi Téli Olimpia 2014 Tippverseny

2014.02.04. 2014.02.24. sielok.hu | frissítve: 2014.02.24.

Véget ért téli olimpiai tippjátékunk. Gratulálunk a nyerteseknek! Azt kellett megtippelni, hogy mely országok végeznek az éremtáblázat élén az olimpia ideje alatt. A nyertesek jutalma síelők.hu logós technikai aláöltöző.

Frissítés - 2014.02.25

Véget ért a játékunk, köszönjük mindenkinek, hogy velünk játszott. A végeredményt és a nyertesek listáját ezen az oldalon lehet megtekinteni. Mivel az első háromban szerepel sielok.hu munkatárs is, így az ő nyereményét a negyedik helyezett játékos kapja meg.

Gratulálunk a győzteseknek, Plexi, Alulu és Picur1969 felhasználóinknak!

Kik játszhatnak?

A tippversenyhez regisztráció szükséges. Minden regisztrált olvasónk részt vehet a játékban. A sielok.hu munkatársai is tippelhetnek, ha esetleg ők nyernek, akkor nyereményüket továbbadják a következő helyezettnek.

Szabályok egyszerűen

Azt kell megtippelni, hogy melyik ország tíz ország végez az éremtáblázat élén. Figyelem! A klasszikus éremtáblázat számít, tehát nem azt kell megtippelni, hogy ki nyeri a legtöbb érmet minden fajtából, hanem elsősorban a legtöbb aranyat! Amint elkezdődnek a versenyek, itt közzéteszünk egy linket a hivatalos éremtáblázathoz.

Holtverseny esetén

Elsődlegesen az aranyérmek száma dönt. Ha ez egyenlő, akkor az ezüst- és bronzérmek következnek. Ha ez is egyforma, akkor megnézzük melyik ország végzett előrébb a ponttáblázaton. (Itt a 4-6. helyezetteket is számolják, pontosabb képet ad egy ország erejéről). Ha még így sem lehetne eldönteni, akkor simán az ABC sorrend dönt, amire azért kicsi az esély.

Meddig lehet tippelni?

Az olimpia 16 versenynapból áll, február 8-23. között osztják ki az érmeket. A tippelési határidő nem az első nap! Lehetőséget adunk arra, hogy péntekig (február 14. 12:00 óra) mindenki szabadon változtathassa a tippjeit. Tehát, Valentin nap péntekjétől, az első hat versenynap után már nem lehet tippelni.

Az aktuális állás nyomonkövetése

Amint gyűlnek az érmek, mi is naponta közzétesszük az aktuális éremtáblázatot. Ez alapján mindig látni lehet majd, hogy az adott pillanatban ki hol áll a versenyben.

Ennyire egyszerű!

Ezen az oldalon lehet indítani a tippelést. A felsorolt országok közül kell tízet kiválasztani, egyszerű kattintással a megfelelő sorrendben és kész is a tipp! Nem kell bajlódni beírással, felesleges gépeléssel, csak egy kattintás. Akár 10 másodperc alatt is kitölthető az egész! Mentés előtt a tippsor még változtatható, de ha kész a tuti sor, akkor a Mentés gombbal kell játékba küldeni. Sőt! A tippeket később is meg lehet változtatni, egészen február 14-ig!

Egy kis segítség

A 2010-es olimpia éremtáblázata itt található. Az előző olimpiához képest annyi a változás, hogy most újabb versenyszámokban osztanak ki érmetek, 12 új versenyszám került be a programba.

Pontozás

A korábbi szisztémát folytatjuk, vagyis a síelő világkupa pontozását alkalmazzuk az első 10 helyezettre. Tehát, aki telibe találta az elsőt, az 100 pontot, a másodikért 80-at, a harmadikért 60-at és a tízedikért 26 pontot kap. Részpontokat is adunk, tehát, ha valaki Kanadát az első helyre teszi, ami 100 pont lenne, de csak harmadik lesz, ami 60 pontot ér, akkor a 60 pontot is odaadjuk – a 100 helyett. Ugyanúgy fordítva is, ha valaki Oroszországot a harmadikra tippeli 60 pontért, de első helyen végez, ami 100 pont lenne, 60 pontot akkor is adunk.

Nyeremények

Az olimpia vége után győztest hirdetünk. Az első három helyezett egy-egy síelők.hu emblémás technikai sí aláöltözőt nyer.

Ez csak egy játék!

Nincsenek hosszú, kőbe vésett szabályok, ez csak egy játék néhány nyereménnyel. Fenntartjuk a jogot, hogy minden felmerülő kérdésben magunk döntsünk, legjobb belátásunk szerint. Szóval, bármilyen vitás kérdés lesz, nekünk lesz igazunk. A versennyel kapcsolatos kérdésekre a fórumban fogunk válaszolni.
KOMMENTEK
rsnail | 2014.02.05. 17:32
Előre is szeretnék elnézést kérni kissé elfogultnak tűnő kérdésemért a tippjátékkal kapcsolatban! Kifejezetten alpesi sí szakági tippelés érdekelne VB mintára! Esélytelen??
Bata Attila | 2014.02.06. 07:11
olyat sajnos a mostani olimpiára nem tervezünk, de a fórumban nyithatunk egy topikot és játszhatunk egyet, ha van igény
TKata | 2014.02.08. 20:08
Van.

h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.