Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Álommeló? 200+ állást hirdetett meg télre Obertauern

2022.10.13. sielok.hu

A hat hónapos téli szezon, a kiváló kereseti lehetőség és a nagyszerű síterület meggyőző érvek lehetnek amellett, hogy valaki Obertauernben dolgozzon.
Kép: Köce felhasználónk fotója
Kép: Köce felhasználónk fotója
"Érzelmekkel teli és munkájukat szenvedéllyel végző munkatársakat keresünk. Dolgozz ott, ahol mások a szabadságukat töltik!" - hangzik Obertauern síterep mottója, ami munkavállalóbarát úti célként hirdeti magát.

A síterep hivatalos weboldalán 202 meghirdetett állás közül lehet válogatni. Nem csak szezonális, de állandó pozíciók is akadnak az adatbázisban. A legtöbb hirdetés konyhai, éttermi, illetőleg szállodai személyzet keresésére irányul. Találtunk szállodai asszisztensi, adminisztrátori, illetőleg szállodai vezetői, komoly tapasztalatot igénylő állást is.

A konyhai dolgozókat nagyon széles spektrumban keresik: mosogatótól a cukrászon át a chef-ig és étteremvezetőig, szinte minden pozícióra.

Kozmetikusok, masszőrök, gyermekfelügyelők és síoktatók is találnak maguknak ajánlatot, ha szeretnék megtapasztalni az "obertauerni életmódot".

A munkavállalóknak juttatásként Obertauern Crew Card-ot adnak, amellyel számos kedvezményben részesülnek a helyi éttermekben, különböző szolgáltatások igénybevételekor, síiskolákban, felvonókon vagy akár rendezvényeken. Így a pihenőidőben izgalmas élményekre és jó barátokra is szert tehetnek az ott dogozók.

További információ: Obertauern síterep állásoldalán
KOMMENTEK

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
Szállástippek
Obertauern Alps
Otthonosan berendezett, 1-2 hálószobás, 2-6 fős apartmanok Obertauernben, 400 méterre a legközelebbi lifttől és sípályától. Szolgáltatások: szauna, teremgarázs, wifi, sítároló.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Hammerwirt Forellenhof csillagcsillagcsillag
3 csillagos hotel igényes szobákkal Obertauern közelében, ahová ingyenes síbusz indul a ház elől. Szolgáltatások: wellness részleg, félpanziós ellátás, játszószoba, wifi, sítároló, stb...
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Hotel Neuwirt Mauterndorf csillagcsillagcsillag
Tradicionális szálloda Mauterndorf központjában, a Sírégióban, Grosseck, Fanningberg, Katschberg és Obertauern síterepek közelében. Szolgáltatások: síbusz, étterem, wellness, wifi.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
További szállástippek  
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.