Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM
Menü ≡

A téli szezonra készülve Ischgl 38 pozícióra keres munkaerőt

2022.06.29. | Szerző: sielok.hu
A járvány nehézségein átlendülve, az osztrák síterepek bizakodva készülnek a 2022/23-as téli szezonra. Ezt bizonyítja Ischgl munkaerő toborzó kampánya is, amely a napokban indult a Youtube-on és más online felületeken. Megszámoltuk: 38 pozíciót hirdettek meg a honlapjukon.
Fotó: ischgl.com
h i r d e t é s
A téli csúcsidőszakokban Galtür, Ischgl, Kappl és See síterületein akár 5500 munkavállalót is foglalkoztatnak, akik mintegy 50 országból érkeznek. Hitvallásuk szerint a magas színvonalú, professzionális vendéglátás és szolgáltatás alapja a megbízható és elkötelezett dolgozók csapata. Emiatt a toborzást nem bízzák a véletlenre és nem hagyják az utolsó pillanatra! A felvonó társaság rész- illetve teljes munkaidős állásokat is hirdet, liftkezelőtől kezdve adminisztrátori pozíciókig. A legtöbb munkavállalót a vendéglátás területére várják, de az idei szezonra megújuló termálfürdőben is többféle álláslehetőség adódik.

A nyitott pozíciókat itt lehet megtekinteni: jobs.silvretta.at

A vonzó fizetés mellett a munkaadók számos egyéb juttatással is próbálják kompenzálni dolgozóikat. Például az ún. CREW kártyát biztosítják számukra, amely számos kedvezményt nyújt a munkaidőn túli szabadidős tevékenységekhez. A munkaadók nyelvtanfolyamokat, vagy szakmai továbbképzéseket is szerveznek, így a síszezon végére, akár egy újabb szakmával gazdagodhatnak a jelentkezők.

A toborzó videókban a síterepen dolgozó munkatársak próbálják meggyőzni a leendő munkavállallókat, hogy jöjjenek Ischgl-be dolgozni a téli szezonra. Az alábbi videóban egy román lány meséli mosolyogva, hogy már 2013 óra dolgozik az Eisbarban és élvezi azt a csodás atmoszférát és juttatásokat, melyeket a síterep tud számára biztosítani.
Egy videó a sok közül: munkatársakat keres Ischgl / Silvretta Arena síterep jégbárja
Szólj hozzá, legyél az első!
Kapcsolódó címkék:
Kapcsolódó síterepek:
Kapcsolódó cikkek:
Kapcsolódó országok:
h i r d e t é s
Utasbiztosítás Covid fedezettel
INGYENES TANÁCSADÁS » FELIRATKOZÁS HÍRLEVÉLRE »