Menü ≡

Sílécújdonságok a 2012/13-as szezonban

2012.11.19. | Frissítve: 2013.01.15. | Szerző: sielok.hu
Sílécújdonságok a 2012/13-as szezonban Elkészült 2012/13 szezon síléc újdonságait bemutató cikksorozatunk. Márkánként végignézzük, milyen új modellekkel találkozhatnak a síelők a szakboltokban, a top kölcsönzőkben na és persze a sípályákon.

Head

Az idei szezonra a Headnek egy igazi nagy újítása van, ami a síléceket érinti, az ERA 3.0 rendszer. A másik újítás inkább csak a hinta ívű lécek technológiájának tökélyre fejlesztése.
» Tovább »

Atomic

A 2012-13-as szezonra átdolgozta Rocker-filozófiáját az Atomic, és mindegyik lécén alkalmaz valamilyen íves megoldást. Még a versenysíken is!
» Atomic - mindenkinek Rocker sít! »
» Az új Tracker kötés sítúrázóknak »

Rossignol

A Rossignol 2012/13-as szezonra hozta a megszokott minőséget és a már bevált fejlesztéseket, de nem újított sokat és a dizájn sem változott túlzott mértékben. Viszont az iPhone tulajok örülhetnek.
» Tovább »

Völkl

A Völkl 2013-ban sem állt le a fejlesztésekkel. Bár minden modell kiforrott és megbízható, de a női kollekciót alapjaitól tervezték újra. A mércét pedig magasabbra emelték a V-Werks családdal. A Völkl szerint a Rocker-felépítés legalább akkora forradalom, mint a carving megjelenése.
» Tovább »

Fischer

A Fischer idei nagy újdonsága a Hybrid technológia, amely megoldást nyújt a hagyományos és a rocker felépítésű lécek között, valamint egy új kötésrögzítési rendszer, a Racetrack.
» Tovább »

Salomon

Salomon, a formabontó
Új technológia, új lécek és bakancsok jellemzik a Salomon idei, 2013-as fejlődését.
» Tovább »

Nordica

Új technológia a Nordicától!
A Nordica új léceket vonultat fel egy teljesen új geometriával. A camber és rocker szavakból kreált Cam Rock szerkezeteket is módosította 2013-ra.
» Tovább »

Elan

Elan - a leginnovatívabb brand
Az Elan 2006-tól minden évben valamilyen díjat besöpört. Idén sem volt ez másképp! A német Plus X Award által odaítélt “MOST INNOVATIVE BRAND 2012” büszke tulajdonosa 100%-osan a síelőkre "igazítja" fejlesztéseit.
» Tovább »

Blizzard

A tiroli csapat 2012/13-as fejlesztése a Spaceframe 3D, amely a Magnum sorozatban kerül alkalmazásra, valamint összefogták egy csoportba a legerősebb modelleket, amelyek Full Suspension rendszerrel épültek, és létrejött a Power kategória.
» Tovább »

Szólj hozzá, legyél az első!
h i r d e t é s
h i r d e t é s
INGYENES TANÁCSADÁS »
FELIRATKOZÁS HÍRLEVÉLRE »