Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Bérelj sífelszerelést a Decathlonban!

2023.12.06. 2023.12.26. (x) szponzorált cikk | frissítve: 2023.12.26.

Bár Magyarország nem bővelkedik havas lankákban, a környező országok természeti adottságai lehetővé teszik, hogy viszonylag rövid utazás árán hódolhassunk a téli sportok örömeinek.
Fotó: decathlon.hu
Fotó: decathlon.hu
Ha még csak most próbálnád ki ezeket a sportokat, viszonylag gyorsan elég magas költségekbe ütközhetsz. Az utazás, a szállás és a síbérlet mellett a felszerelésre is gondolnod kell. A megfelelő (réteges!) ruházat mellett szükséged lesz még megfelelő bakancsra, lécre vagy deszkára, hogy a védőfelszerelést már ne is említsük.
Az ismerkedés időszakában teljesen szükségtelen újonnan megvásárolni ezeket. Amellett, hogy felesleges költségekbe vered magad, olyan termékekbe ruházol, melyekre szezonális mivoltuk miatt az év nagy részében a garázsban állnak. Ezért a legtöbben a felszerelések bérlése mellett döntenek. Ez a megoldás abban segít, hogy ne vásárold meg azokat a termékeket, amelyekre nincs állandó jelleggel szükséged, csak egy adott időszakra vedd bérbe, ezzel is csökkentve a saját anyagi és a bolygónkra rótt terhet is.
És hogy hol tudsz mindent egy helyről, könnyedén kibérelni? Válaszd a Decathlon bérlési szolgáltatását! Magyarország egyik legismertebb sportszer-kereskedője idén indította el rövid távú bérlési szolgáltatását, ahol akár már egy napra is lehetőséged van sílécet bérelni.

Az online felületen történő bérlés már 11 áruházban elérhető.

A bérlésre szánt termékek mindegyike vadonatúj állapotban kerül bérbeadásra, majd folyamatosan monitorozzák az állapotukat, műhelyeikben gondoskodnak a karbantartásukról, és amikor indokolttá válik, cserélik őket. A szolgáltatás kaució nélkül, és a 4. naptól folyamatosan kedvezőbb napidíjjal vehető igénybe.
A Decathlon budaörsi üzletében található BÉRLÉS részleg
A Decathlon budaörsi üzletében található BÉRLÉS részleg
Akkor is érdemes megfontolni a bérlést, ha már haladóbb szinten űzöd a téli sportokat, hiszen a Decathlon választékában ehhez is találsz megfelelő termékeket. Így akár vásárlás előtt kipróbálhatod a kiválasztott terméket, hogy megbizonyosodj róla, valóban ezt keresed-e. És hogy azok is megtalálják számításaikat, akik a téli sportokat csak nem lécről vagy deszkáról élveznék, bizonyos áruházakban szánkó is bérelhető, így tényleg senki nem marad ki a jóból! Bérelj és szerezz új élményeket! 
KOMMENTEK

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.