Menü ≡

Technikai termékek elérhető áron: ismerd meg a Wed’ze márkát!

2020.02.10. | Szerző: (x)
A Decathlon 90%-ban saját márkás termékeket forgalmaz, nem kivétel ez alól a Wed’ze sem. 2008-ban alakult meg a Wed’ze márkája a Decathlon-on belül, a téli sportok márkájaként. Ide tartozik a sí, a snowboard és a szánkózás, de hozzájuk kötődik a freeride és a túrasí felszerelés fejlesztése is.
A márka küldetése, hogy a téli sportok örömét minél szélesebb körben ismertesse meg, minden igényt és felhasználási szintet maximálisan kiszolgálva.

Ahogy mindegyik márkának, a Wed’ze-nek is saját márkaközpontja van (stílusosan) a francia Alpokban, a Mont-Blanc lábánál helyezkedik el. Itt dolgoznak együtt termékek fejlesztésén a termékmenedzserek, mérnökök és designer-ek, síelők és snowboardozók bevonásával, hogy közösen olyan technikai termékeket találjanak ki és fejlesszenek, melyek minden sportos felhasználó igényét kielégítik. Egyetlen céljuk a felhasználóik elégedettsége.
Kilépés a vetítésből
másodpercenként
3
váltás
A tesztelések laboratóriumi körülmények között zajlanak, elsősorban a hőtartás és a vízlepergetés van fókuszban, a sportok jellegéből adódóan.

A tervezéstől a tesztelésen át, egészen a gyártásig minden a sportszerkereskedő belső folyamatának része, ezáltal tudja biztosítani a folyamatosan alacsony árakat.

Emellett természetesen folyamatosan fejlődnek és fejlesztenek, igyekeznek olyan választékot kialakítani, mely stílusos, ugyanakkor technikai tudásban is megfelelő színvonalat tud nyújtani.

Wed'ze termékek síeléshez itt
Wed'ze termékek snowboardozáshoz itt
Kapcsolódó címkék:
Kapcsolódó szaküzletek:
Kapcsolódó cikkek:
h i r d e t é s
h i r d e t é s
SÍELŐK NAPTÁRA » FELIRATKOZÁS HÍRLEVÉLRE »