Menü ≡

WEDZE by Decathlon 2020/21 síléc kollekció

Ideje másként tekinteni ránk!

2020.12.28. | Frissítve: 2021.02.01. | Szerző: Wedze by Decathlon (x)
Hallottad már azt a szót, hogy WEDZE? Biztosan találkoztál már a sípályákon a Decathlon síelést képviselő márkájával. A 2020/21 síléc kollekció érkezésével ideje másként gondolni erre a márkára.
A WEDZE termékeit a Mont Blanc lábánál, a sípályák mellett találja ki és fejleszti az a több mint 100 szerencsés munkatársunk, akiknek ez a munkája. A közhiedelemmel ellentétben a termékeinket nem megvásároljuk és logózzuk. Az első gondolattól kezdve mi végezzük a kutatás-fejlesztés fázisait, felügyeljük a prototípusok alakulását és teszteljük ezeket a végső forma elnyeréséig. A termékek gyártását legtöbbször a Decathlon saját rendszerén belül végezzük bizonyos esetekben olyan külsős gyártóval dolgozunk együtt, akinek a “know-how”-ja biztosítja a kifejlesztett termékek legmagasabb szintű előállítását.
Kilépés a vetítésből
másodpercenként
3
váltás
b A WEDZE ruházatok és különböző kiegészítői (sisakok, szemüvegek, botok, síbakancsok, kesztyűk, zoknik, stb.) meglehetősen népszerűek a síelők körében. Ennek oka talán az, amiért a Decathlont is sokan kedvelik a termékeink sokszor verhetetlen ár/érték aránya miatt. Választékunkban már 3 éves kortól, a kezdő felhasználótól a haladóig mindenki megtalálja a neki megfelelőt.

Azt talán már kevesebben tudják hogy a WEDZE választékában igen komoly szerepe van a SÍLÉCEKNEK is. A 2020/21 szezonra a Wedze márka egy forradalmian megújult síléc kínálattal jelentkezett. Az idei szezonra a sílécek egy jól felépített és egységes koncepció alapján, látványos megjelenéssel és bő kínálattal mutatkoztak be.

A kínálatban elérhetők PÁLYA, FREERIDE, SÍTÚRA ÉS FREESTYLE lécek is ezeken belül a választék felépítése logikus és könnyen érthető. Számozás szerint a 100-assal kezdődő jelölések a kezdőknek, az 500-assal kezdődő jelölések a középhaladóknak a 900-assal kezdődő jelölések pedig a haladóknak szánt síléceket jelölik. A számozásokon belül még további szempontok alapján (pl: szerkezet, rádiusz, méret, női/férfi, kezelt/kezeletlen pálya, stílus, stb). Minderről bővebben a megújult választékunkat bemutató oldalunkat érdemes kicsit böngészni :)

Fedezd fel az új pályasí léceket, a freeride és freestyle léceket, a túrasí léceket, a síbakancsokat és botokat a 2020-21-es téli szezonra!
Kapcsolódó címkék:
Kapcsolódó szaküzletek:
Kapcsolódó cikkek:
h i r d e t é s
h i r d e t é s
Utasbiztosítás Covid fedezettel FELIRATKOZÁS HÍRLEVÉLRE »