Menü ≡

Winter ISPO 2020 - München

Nemzetközi Sportszer és Sportdivat szakvásár

2020.01.23. | Szerző: sielok.hu
2020. január 26-29. között kerül megrendezésre a Winter ISPO, Európa legnagyobb sport kiállítása, ahol természetesen a téli sportokra is nagy hangsúlyt helyeznek. A nagy múltra visszatekintő vásárnak ismét München ad otthont, ezúttal már több mint 2800 kiállító részvételével.
A rendezvény idei mottói: légy felelős, légy aktív és légy kreatív!
h i r d e t é s
A hatalmas rendezvényre 50 országból érkeznek a kiállítók, de a látogatóknak is több mint a fele külföldi. Mindez nem csoda, hiszen a kínálat igen sokszínű: outdoor sportok, sí, akciósportok (wakeboarding, vízisí, rally...), performance sportok (pilates, balett, jóga, nordic walking, stb.), fitnesz és egészség témában itt megtalálható lesz a szakma színe-java.

A kiállítás az elmúlt évek gyakorlatának megfelelően a sí- és télisport felszerelés gyártók igazi eldorádója lesz, itt csodálhatja meg a nagyközönség először a jövő évre készített kollekciókat. A kiállítók pedig színes és interaktív bemutatókon tárják a közönség elé termékeik újdonságait, előnyeit.

A vásáron kiállított újdonságokat független zsűri is értékeli, a számos kategóriában osztják ki a hatalmas presztízst jelentő ISPO nagydíjat. A nagydíjakat általában forradalmi, vagy éppen rendkívül egyszerű, de hatásos újításokkal kirukkoló gyártók szokták bezsebelni. A kiállításon túl sajtótájékoztatók, termékbemutatók és érdekes műsorok színesítik a programot.

Bővebb információ a munich.ispo.com oldalon.
Szólj hozzá, legyél az első!
h i r d e t é s
h i r d e t é s
SÍELŐK NAPTÁRA » FELIRATKOZÁS HÍRLEVÉLRE »