Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM
Menü ≡

Winter ISPO 2019 - München

Nemzetközi Sportszer és Sportdivat szakvásár

2019.01.08. | Szerző: sielok.hu
2019. február 6-9. között kerül megrendezésre a Winter ISPO, Európa legnagyobb sport kiállítása, ahol természetesen a téli sportokra is nagy hangsúlyt helyeznek. A nagy múltra visszatekintő vásárnak ismét München ad otthont, ezúttal már több mint 2800 kiállító részvételével.
Kilépés a vetítésből
másodpercenként
3
váltás
A hatalmas rendezvényre 50 országból érkeznek a kiállítók, de a látogatóknak is több mint a fele külföldi. Mindez nem csoda, hiszen a kínálat igen sokszínű: outdoor sportok, sí, akciósportok (wakeboarding, vízisí, rally...), performance sportok (pilates, balett, jóga, nordic walking, stb.), fitnesz és egészség témában itt megtalálható lesz a szakma színe-java.

A kiállítás az elmúlt évek gyakorlatának megfelelően a sí- és télisport felszerelés gyártók igazi eldorádója lesz, itt csodálhatja meg a nagyközönség először a jövő évre készített kollekciókat. A kiállítók pedig színes és interaktív bemutatókon tárják a közönség elé termékeik újdonságait, előnyeit.

A vásáron kiállított újdonságokat független zsűri is értékeli, a számos kategóriában osztják ki a hatalmas presztízst jelentő ISPO nagydíjat. A nagydíjakat általában forradalmi, vagy éppen rendkívül egyszerű, de hatásos újításokkal kirukkoló gyártók szokták bezsebelni. A kiállításon túl sajtótájékoztatók, termékbemutatók és érdekes műsorok színesítik a programot.

Bővebb információ a munich.ispo.com oldalon.
h i r d e t é s
h i r d e t é s
FELIRATKOZÁS HÍRLEVÉLRE » UTASBIZTOSÍTÁS -10% » INGYENES TANÁCSADÁS » SÍELŐK NAPTÁRA »
A SIELOK.HU SZÁMOKBAN
A portált jelenleg 228 vendég és 12 regisztrált felhasználó látogatja.