Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

A 2017/18 szezon újdonságai: Fischer - a brilliáns

2017.09.27. Szegő Attila

Idén a női vonalat erősíti a Fischer, valamint az előző évben bevezetett Curve modell technikai fejlesztéséből most az RC4-es lécek is kaptak.
A tavaly önálló modellként debütáló Curve széria sok újdonságot hozott magával, de idén a technikai fejlesztések nagy része átkerült a versenylécekbe is.

A korábbi Carbon sorozatot a Brilliant széria váltotta le. Ez a luxusválogatás a verseny, a pálya, az allmountain és a női modellek legjobbikából készüt. Nem csak tökéletesen elegánsak - egységes, fekete-szürke árnyalatú megjelenést kaptak -, de a karbon vagy aramid szerkezetű lécek könnyebbek, kellően merevek és tudásban kategóriájuk legjobbját is felülmúlják.

További különlegesség, hogy minden Fischer Brilliant Selection modell egyedivé tehető. A Fischer weboldalán található speciális alkalmazással a sílécek személyre szabhatóak - a tulajdonosok nagy örömére. Akár saját nevüket vagy fotójukat is felapplikálhatják a síre. Ehhez nem kell egyebet tenni, mint regisztrálni a programban. www.fischersports.com

Különlegesség a hölgyeknek! Szinte valamennyi modellnek megjelent a női változata, amelyek főleg dizájnban és méretben különülnek el.

A legsportosabb csajok a My Curv lécre csaphatnak le. Ez az RC4 The Curve Ti női megfelelője. Egyedüli különbség köztük a dizájn.
Nem utolsó sorban megemlítendő, hogy a verseny szlalom és óriásműlesikló lécnek is kiadták a lány változatát.

Az eddigi My Style modellcsalád teljesen átrendeződött. Az eddigi fantázianevek eltűntek és felhasználási terület szerint kaptak újakat. A Turn kezelt pályán, az MTN allmountain, míg a Ranger freeride területen használható síléceket takar. A megnevezésben található szám, mint például a My Turn 68 a síléc középen mérhető szélességét jelzi.

A sítúrázni vágyó hölgyeknek pedig a komoly hagyományokkal rendelkező Transalp sorozatból készítettek két női modellt, a My Transalp 88-at és 82-őt.
KOMMENTEK

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.