Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

90 éves a Fischer sportszergyártó cég

2014.10.06. Bata Attila

Születésnapot ünnepeltek a múlt héten. Kilencvenéves lett a világ egyik vezető síléc gyártója. A továbbra is családi tulajdonban maradt osztrák cég a márka jelenlegi és egykori klasszis versenyzőivel ünnepelt együtt az ausztriai Ried településen.
A történet olyan, mint a mesében, Josef Fischer 1924-ben egy istállóban hozta létre bognár műhelyét, amelyből később a világ vezető síléc-készítő üzeme fejlődött ki. 2014-re, kilencven évvel később, a legsikeresebb osztrák családi vállalkozásnak számít és alkalmazottjainak száma az alapítás helyén (Ried) található központban eléri a 460 főt.

Szeptember 26-án tartották a születésnapi megemlékezést a riedi központban. Ezen az ünnepségen részt vettek a jelen kor sztárjai, akik a Fischer sportszereivel versenyeznek, mint pl. Nicole Hosp (AUT), Ivica Kostelic (CRO), Sandra Lahnsteiner (AUT), Axel Naglich (AUT), Thomas Morgenstern (AUT) és Gregor Schlierenzauer (AUT). Természetesen, ott voltak a dicső múlt aranykovácsai is, mint pl. Sven Fischer (GER), Kristian Ghedina (ITA), Andreas Goldberger (AUT), Michael von Grünigen (SUI), Kathi Hölzl (GER), Toni Innauer (AUT), Hans Knauss (AUT), Ken Read (CAN), Bente Skari (NOR), Vegard Ulvang (NOR), Elena Välbe (RUS), Thomas Wassberg (SWE), Harti Weirather (AUT) és Alexander Zavialov (RUS).

A rendezvényen felelevenítették a múltat. A sikeres versenyeket és azokat a műszaki újításokat, amelyekkel a Fischer hozzájárult az elmúlt évtized felszereléseinek fejlődéséhez. 
KOMMENTEK

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
h i r d e t é s
h i r d e t é s
h i r d e t é s
Havazás Előrejelzés
UTASBIZTOSÍTÁS
KIEMELT SÍTÁBOROK
MEGÚJULT A SÍELŐK NAPTÁRA
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
FELIRATKOZOM A HÍRLEVÉLRE
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.