Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM
Menü ≡

90 éves a Fischer sportszergyártó cég

2014.10.06. | Szerző: Bata Attila
Születésnapot ünnepeltek a múlt héten. Kilencvenéves lett a világ egyik vezető síléc gyártója. A továbbra is családi tulajdonban maradt osztrák cég a márka jelenlegi és egykori klasszis versenyzőivel ünnepelt együtt az ausztriai Ried településen.
A történet olyan, mint a mesében, Josef Fischer 1924-ben egy istállóban hozta létre bognár műhelyét, amelyből később a világ vezető síléc-készítő üzeme fejlődött ki. 2014-re, kilencven évvel később, a legsikeresebb osztrák családi vállalkozásnak számít és alkalmazottjainak száma az alapítás helyén (Ried) található központban eléri a 460 főt.

Kilépés a vetítésből
másodpercenként
3
váltás
Szeptember 26-án tartották a születésnapi megemlékezést a riedi központban. Ezen az ünnepségen részt vettek a jelen kor sztárjai, akik a Fischer sportszereivel versenyeznek, mint pl. Nicole Hosp (AUT), Ivica Kostelic (CRO), Sandra Lahnsteiner (AUT), Axel Naglich (AUT), Thomas Morgenstern (AUT) és Gregor Schlierenzauer (AUT). Természetesen, ott voltak a dicső múlt aranykovácsai is, mint pl. Sven Fischer (GER), Kristian Ghedina (ITA), Andreas Goldberger (AUT), Michael von Grünigen (SUI), Kathi Hölzl (GER), Toni Innauer (AUT), Hans Knauss (AUT), Ken Read (CAN), Bente Skari (NOR), Vegard Ulvang (NOR), Elena Välbe (RUS), Thomas Wassberg (SWE), Harti Weirather (AUT) és Alexander Zavialov (RUS).

A rendezvényen felelevenítették a múltat. A sikeres versenyeket és azokat a műszaki újításokat, amelyekkel a Fischer hozzájárult az elmúlt évtized felszereléseinek fejlődéséhez. 
h i r d e t é s
h i r d e t é s
h i r d e t é s
FELIRATKOZÁS HÍRLEVÉLRE » UTASBIZTOSÍTÁS -10% » INGYENES TANÁCSADÁS » SÍELŐK NAPTÁRA »
A SIELOK.HU SZÁMOKBAN
A portált jelenleg 261 vendég és 14 regisztrált felhasználó látogatja.