Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM
Menü ≡

Egyedi Explosiv léccel versenyez Kékesi Márton

2018.02.01. | Szerző: sielok.hu
"Hazai versenyzőtársaim körében most avatom fel az új versenysímet, aminek a designját az Explosivval, családommal és Kutas Dávid hobbi-profi tervezővel alakítottuk ki rengeteg tervezőmunkával." - nyilatkozta Kékesi Márton, aki alpesi síben képviseli Magyarországot az idei téli olimpián.
h i r d e t é s
A terv szerint Kékesi Máron ezzel a két különleges tervezésű sível fog versenyezni óriás-műlesiklásban és szlalomban az olimpián. A síket Ausztriában gyártották, de a tervek Magyarországon készültek. A sílécek geometriája és mérete megfelel a FIS versenyszabályzatainak, az SL léc hossza 165 cm, rádiusza 13 m, a GS léc hossza 193 cm, rádiusza 30 méter.
Kilépés a vetítésből
másodpercenként
3
váltás
"A gyártó az elektronikus terveket igazán szépen valósította meg." - nyilatkozta a versenyző, aki valamennyi alpesi számban Explosiv sível fog indulni a phjongcshangi téli olimpián. Az Explosiv a magyarok síje, és nemcsak a tulajdonos és megálmodója kapcsán. Utóbbi személye, a sísportban minden téren nagy álmok gazdája, Kovács Barna. A sí az ő emlékét őrzi, láthatóan (a trikolor felett) és eszmeileg is.
Kékesi Márton célja, hogy a 2018-as téli olimpián olyan eredményt érjen el, amelyre felkapja a fejét a sívilág.
Szólj hozzá, legyél az első!
h i r d e t é s
h i r d e t é s
Utasbiztosítás Covid fedezettel #Covid infók síelőknek FELIRATKOZÁS HÍRLEVÉLRE »
SÍELŐK NAPTÁRA »