Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM
Menü ≡
h i r d e t é s
h i r d e t é s
h i r d e t é s

INTERSKI 2011 a tiroli St. Anton am Arlbergben

2010.12.21.
INTERSKI 2011 a tiroli St. Anton am Arlbergben 60 évvel az első INTERSKI Kongresszus után 2011. január 15-22 között az ausztriai St. Anton am Arlbergben kerül megrendezésre a világ legnagyobb síoktatói szimpóziuma. A 36 nemzet 1000-1500 képviselőjét felvonultató INTERSKI Kongresszust négyévente rendezik meg.
A patinás osztrák télisport-településre 2007-ben, a dél-koreai Yong-Pyongban esett a választás, ahol a szakmai fórumon 31 nemzetközi síiskola-szövetség több mint 2000 profi síoktatója vett részt.

St. Anton az alpesi sí bölcsője, kiváló helyszíne tehát az INTERSKI 2011-nek. A falu rendelkezik minden, a konferenciához szükséges infrastruktúrával, valamint évtizedes tapasztalattal rendezvények szervezésében.
A rendezvény legnagyobb biztosítéka, az a falu havas sportok iránti feltétlen szenvedélye és rajongása. Egész St. Anton büszke arra, hogy a résztvevőket Európa szívében köszöntheti.

1999-ben Norvégia, 2003-ban Svájc, 2007-ben pedig Dél-Korea adott otthont a rendezvénynek. A résztvevők között lesznek az INTERSKI-tagállamok nemzeti demócsapatai is, akik mind egyedien koreografált látványos formációkat fognak bemutatni.
Magyarországot az SMSZ tagjaiból álló 20 fős democsapat képviseli. A magyar síoktató válogatott csapat már javában készül a bemutatóra. A 36 nemzeti szövetség mellett az ISIA (Hivatásos Síoktatók Nemzetközi Szövetsége), az IVSI (Klubok és Egyesületek Síoktatóinak Nemzetközi Szervezete) és az IVSS (Iskolai Síoktatók Szövetsége) is a résztvevők között lesz.

További információk: www.interski-2011.com
2011.01.10. 10:35:43 kovacspeter.ski
St.Anton talán a világ egyik legkedveltebb helye.
Szólj hozzá Te is!
Kapcsolódó címkék:
Kapcsolódó síterepek:
Kapcsolódó szervezetek:
Kapcsolódó cikkek:
Kapcsolódó országok:
Kapcsolódó régiók:
Kapcsolódó videók:
h i r d e t é s
h i r d e t é s
h i r d e t é s
h i r d e t é s
h i r d e t é s
h i r d e t é s
Utasbiztosítás Covid fedezettel
INGYENES TANÁCSADÁS » FELIRATKOZÁS HÍRLEVÉLRE »