Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM
Menü ≡
h i r d e t é s
h i r d e t é s

Sör - videó - sí: kötetlen videoelemzés a Sportmaxban

2011.10.04. | Szerző: Halmos B. Ágnes
Sör -  videó - sí: kötetlen videoelemzés a Sportmaxban Kötetlen videoelemzésre hívja a Síelők Weblapja és a SKI C.U.L.T. mindazokat, akiket mélyebben érdekel a símozgás, vagy a szezon előtt csak egyszerűen vágynak már valami "havas" programra. A találkozó 2011. október 13-án, csütörtök délután 6 órakor lesz a Sportmax Újbudában.
A Síelők Weblapja és a SKI C.U.L.T. a jövőben több közös programot is tervez. Ennek első állomása egy kötetlen, sörözéssel, vacsorával egybekötött videoelemző klub. A tervek szerint ezek az alkalmak a fórumok élő változatai lesznek, ahol laikusok és szakemberek együtt elemzik a látottakat.

"Az első alkalommal a Síelésünk kivesézése fórumon felmerült japán videókat vesszük újra elő, de természetesen ha valaki hoz valami jó videót, nem állunk ellen, besoroljuk a programba" - mondja Ozsváth Miklós a SKI C.U.L.T. szakértője. A estét klubszerűen szeretnénk megrendezni, azaz mindenki nyugodtan sörözhet, vacsorázhat is a beszélgetés alatt."

A helyszín a Sportmax Újbuda (Budapest, XI. kerület, Kánai út 2.), az időpont pedig október 13., csütörtök 18:00 óra.

Kérjük, jelezd a cikk alatti kommentben vagy a kapcsolódó fórumban, ha szeretnél jönni! Minden érdeklődőt szeretettel várunk!
2011.10.13. 10:29:31 Szab
41 jelentkező jön....
Szólj hozzá Te is!
h i r d e t é s
h i r d e t é s
h i r d e t é s
h i r d e t é s
h i r d e t é s
h i r d e t é s
FELIRATKOZÁS HÍRLEVÉLRE » UTASBIZTOSÍTÁS -10% » INGYENES TANÁCSADÁS » SÍELŐK NAPTÁRA »
A SIELOK.HU SZÁMOKBAN
A portált jelenleg 230 vendég és 23 regisztrált felhasználó látogatja.