Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Megjelent a Helly Hansen SkiFree filmje

2016.02.16. (x) szponzorált cikk

Megjelent a Helly Hansen SkiFree filmje Elkészült a Helly Hansen Ski Free filmje, amely a tavaly novemberi játékban részt vevők videóiból készült. A lélegzetelállító jelenetekben a márka nagykövete, Aurelien Ducroz is feltűnik.
A márka rajongóinak közreműködésével készült film a síelés élményét adja át. A lélegzetelállító felvételek formába öntik a szabadságérzetet, amit Kanadától Szlovákiáig minden síelő pályán és szűzhóban egyaránt átél. A film képsorai a Helly Hansen két nagykövetének találkozásával indulnak, melyet a 2015-ös SkiFree játékban résztvevők felvételei követnek. A végeredmény egy 12 perces profi szkeccsfilm, amely bemutatja, hogy a világ legjobb versenyzői és a hároméves síbajnokok között több a hasonlóság, mint elsőre gondolnánk.

A teljes film a www.hellyhansen.com/skifree/film oldalon megtekinthető.

3 tipp, hogy síruházatunk a következő szezonban is legjobb formáját hozhassa

Bár hátravan még egy-két hónap a síszezonból, érdemes már most fejünkbe vésni, hogyan gondoskodhatunk szezonon kívül kedvenc síruházatunkról. A Helly Hansen most elárul pár tippet, amelyet betartva síkabátunk - és nadrágunk a következő szezon beköszöntével is legjobb formájában várhat ránk.
  • 1. Az egyik legfontosabb teendőnk, hogy még mosás előtt alaposan keféljük le a kabátunkra, nadrágunkra száradt sarat.

  • 2. Mosás előtt ürítsük ki a zsebeket, húzzuk fel a cipzárakat és a tépőzárakat, és távolítsunk el minden kivehető bélést a kabátokból. Ezt követően 30 fokon, gyengéd mosóprogramon, folyékony, lehetőleg impregnáló mosószerrel mossuk ki ruházatunkat. Fontos, hogy öblítőt ne használjunk, és egyszerre ne tegyünk kettőnél több ruhadarabot a mosógépbe.

  • 3. A mosást követően legyünk türelmesek, és szárítógép használata helyett várjuk meg, amíg kiteregetett ruháink alaposan megszáradnak. Ezt követően vállfára akasztva tegyük őket szekrénybe.
A felsorolt lépéseket szezononként legfeljebb egy vagy két alkalommal ismételjük, mert a gyakori mosás a legnagyobb körültekintés mellett is árthat a vízlepergető rétegnek.

KAPCSOLÓDÓ CIKK
KAPCSOLÓDÓ VIDEÓ
KIEMELT SÍTÁBOROK
KIEMELT SZÁLLÁSAKCIÓK
INGYENES TANÁCSADÁS
Havazás Előrejelzés
UTASBIZTOSÍTÁS
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.