Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Egy sípulóverrel kezdődött. 40 éves a Spyder

2018.12.10. sielok.hu

A világ talán legismertebb síruházati márkája, a Spyder 40. születésnapját ünnepli. Az évfordulóra egy új technikai kollekcióval állt elő, együttműködésben a Gore-Tex világmárkával. A két cég közös termékeit különleges design és high-tech minőség jellemzi.
1978-ban kezdődött a Spyder sztori. David Jakobs valaha sikeres síversenyző volt. Amikor már síedzőként fiaival versenyekre járt észrevette, hogy csak egyetlen márkájú sípulóver kapható. Tudta, hogy ő jobb terméket tudna készíteni és eladni a zártkörű versenyközösségnek. Ez a vállalkozás David L Jacobs, Incorporated néven kis postai csomagküldőként indult.
A versenypulóverek bemutatásának sikere után David sínadrágokat is ajánlani kezdett katalógusában. Egyik korai kreációja volt egy tengerészkék versenynadrág, térdtől a csípőig húzódó sárga csíkos párnázással. Fia, Billy jegyezte meg, hogy a síelők "pók" nadrágnak nevezik, póklábszerű megjelenése miatt. David felismerte a lehetőséget, hogy ezzel egy erőteljes, maradandó nevet és logót választhat termékeihez, és átnevezte cégét. Szenvedélyes sportautó rajongó révén, kölcsönözte az "y" betűzést a 'Ferrari Spyder'-től. Az új, fekete özvegy logóval teleszórták a Spyder korai postai katalógusait, amelyekben versenynadrágok, bélelt pulóverek, Vuarnet napszemüvegek, hajlott lesikló botok és más sífelszerelések voltak.
1989-ben a Spyder lett az Amerikai Egyesült Államok Sícsapatának hivatalos ellátója 1989-ben, ezt a támogatói kapcsolatát nagy büszkeséggel folytatja a Spyder ma is. 2002-ben a Spyder lett a Kanadai Alpesi Sícsapat szponzora, teljessé téve azt a kört, amit David részvétele jelentett az első Kanadai Nemzeti Csapatnál. A meghatározó Kanadai Freestyle Sícsapat következett 2003-ban. 2004-ben a Spyder aláírt egy megállapodást a tehetséges Osztrák Alpesi Sícsapattal, ami a versenyvilágban nagy szenzációnak számít. A Spyder termékeit számtalanszor bemutatták az Olimpiák színterein.

Az Egyesület Államok alpesi sí válogatottat a Spyder cég öltözteti már több mint 30 éve. Nem kell ennél jobb referencia, olyan sportoló szupersztárok viselték a márkát, mint Tommy Moe, Julia Mancuso, Bode Miller és Mikaela Shiffrin, akik Olimpiákon és Világbajnokságokon szereztek érmeket nézők milliói szeme láttára. A pók, a Spyder cég logója egyaránt jelenti a designt és a minőséget, a világ sítársadalma számára.

A 2018/19-es szezonra még egy lépést tett a magas minőség felé, a Spyder a GORE-TEX világmárkával szövetkezve hozta létre új kollekcióját.
Új kollekció: Monterosa és Tordrillo síkabát, Bormio és Tordrillo sínadrág
Új kollekció: Monterosa és Tordrillo síkabát, Bormio és Tordrillo sínadrág
A kollekció kiemelkedő darabjai a Monterosa síkabát és a Bormio sínadrág. Mindkettő kétrétegű víz- és szélálló, lélegző, flexibilis Gore-Tex anyagból készült, az elérhető legjobb minőségű technikai felszereltséggel. Maximális szabadságot és mozgékonyságot biztosít a profi síelőnek, bármilyen időjárás esetén.
Új kollekció: Spyder Amour Faux Fur Női Síkabát fehér és fekete színben
Új kollekció: Spyder Amour Faux Fur Női Síkabát fehér és fekete színben
A női sízőket az Amour elnevezésű luxus kategóriájú síkabát és nadrág hozhatja lázba. Az legújab trendeket követve alakították ki a designt, amivel a kabát viselője kitűnhet a tömegből, még a világ legelegánsabb síközpontjaiban is. A stílusos megjelenés mellett a kabát mindent tud, ami elvárható egy ultramodern síöltözettől. Fekete és fehér színekben kapható a kabát és a nadrág is.

A Spyder víziója továbbra is a teljesítményre, divatra és funkcióra fókuszál. "A termékeink iránti szenvedélyünk találkozik a sport iránti szerelmünkkel. A múltunkat és jövőnket annak szenteljük, hogy megteremtsük az alapvető teljesítmény élményét Neked, a sportembernek."

Részletes kollekció bemutatóhoz (pdf) kattints ide!

Hazai képviselet: Acrol Hungary Kft.
Spyder webáruház: www.spyder.hu
KOMMENTEK

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
KAPCSOLÓDÓ GALÉRIA
h i r d e t é s
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.