Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

A magyar hógyár havat varázsol bárki kertjébe

2021.01.01. sielok.hu

Hógyár néven olyan szolgáltatás jött létre Magyarországon, amely mobilizálható hógyártó rendszer kiépítését vállalja közterekre, rendezvényekre, vagy akár valakinek a saját kertjébe.
Tiszta víz és áram, valamint mínusz két fok alatti hőmérséklet szükséges a hógyártáshoz
Tiszta víz és áram, valamint mínusz két fok alatti hőmérséklet szükséges a hógyártáshoz
Az alapítók között már évekkel ezelőtt felmerült a kérdés, hogy miként lehetne havat biztosítani karácsonyi vásárokban, rendezvényeken - főként a jelenlegihez is hasonló hószegény télen. Ez az igény keltette életre a Hómenők Kft nevű vállalkozást, aminek munkatársai a hó és tél által elhivatott szakemberek 14 évnyi tapasztalattal rendelkeznek hógyártásban és sípálya üzemeltetésben.

És még varázslat sem kell hozzá, csupán megfelelő időjárási körülmények, tiszta hideg víz-, áramvételezési lehetőség és nem utolsó sorban a technológia, valamint az a szakértő lelkes csapat, aki hisz a hó közösségteremtő erejében és megnyugtató hatalmában.

Mikor lehet havat gyártani?

A hókészítés elengedhetetlen feltétele a -2 fok alatti nedves hőmérséklet. Ezért a folyamat időjáráselemzéssel indul. Kedvezőtlen időjárás előrejelzés esetén sajnos még a varázslat sem segít, meg kell várni a lehűlést.
Így néz ki a mobilizált hóágyú rendszer
Így néz ki a mobilizált hóágyú rendszer
A kiszemelt helyszínen tiszta vízre és áramellátásra van szükség, ám ezeket a "Hómenők" tudják biztosítani, ha minden kötél szakad. Sőt lehetőségük van arra is, hogy a "hógyárban" legyártott havat teherautókkal a helyszínre szállítsák. Aki tehát havat szeretne gyártatni, keresse meg az Ebele Bálint vezetésével működő Hógyárat a hogyar.hu weboldalon és kérjen egyedi ajánlatot.
Kép: hogyar.hu
Kép: hogyar.hu
KOMMENTEK

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
Szállástippek
Hotel Szarvaskút csillagcsillagcsillagcsillag
A Hotel Szarvaskút az eplényi Síarénához legközelebb eső (10 km) wellness szolgáltatásokat kínáló szálloda. Szolgáltatásai: úszómedence, szaunák, gőzkabin, jacuzzi, fitneszterem, gyermekmedence, stb... SZÉP kártya elfogadóhely!
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Szépalma Hotel csillagcsillagcsillag
Az Esterházy család egykori ménesbirtokán kialakított, különleges szálloda a Magas-Bakony erdőségeiben található, távol a világ zajától, az eplényi Síarénától kb. 15 km-re. Szolgáltatásai: szauna, gőzkabin, sószoba stb...
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
KIEMELT SÍTÁBOROK
KIEMELT SZÁLLÁSAKCIÓK
INGYENES TANÁCSADÁS
Havazás Előrejelzés
UTASBIZTOSÍTÁS
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.