Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

A magyar hógyár havat varázsol bárki kertjébe

2021.01.01. sielok.hu

Hógyár néven olyan szolgáltatás jött létre Magyarországon, amely mobilizálható hógyártó rendszer kiépítését vállalja közterekre, rendezvényekre, vagy akár valakinek a saját kertjébe.
Tiszta víz és áram, valamint mínusz két fok alatti hőmérséklet szükséges a hógyártáshoz
Tiszta víz és áram, valamint mínusz két fok alatti hőmérséklet szükséges a hógyártáshoz
Az alapítók között már évekkel ezelőtt felmerült a kérdés, hogy miként lehetne havat biztosítani karácsonyi vásárokban, rendezvényeken - főként a jelenlegihez is hasonló hószegény télen. Ez az igény keltette életre a Hómenők Kft nevű vállalkozást, aminek munkatársai a hó és tél által elhivatott szakemberek 14 évnyi tapasztalattal rendelkeznek hógyártásban és sípálya üzemeltetésben.

És még varázslat sem kell hozzá, csupán megfelelő időjárási körülmények, tiszta hideg víz-, áramvételezési lehetőség és nem utolsó sorban a technológia, valamint az a szakértő lelkes csapat, aki hisz a hó közösségteremtő erejében és megnyugtató hatalmában.

Mikor lehet havat gyártani?

A hókészítés elengedhetetlen feltétele a -2 fok alatti nedves hőmérséklet. Ezért a folyamat időjáráselemzéssel indul. Kedvezőtlen időjárás előrejelzés esetén sajnos még a varázslat sem segít, meg kell várni a lehűlést.
Így néz ki a mobilizált hóágyú rendszer
Így néz ki a mobilizált hóágyú rendszer
A kiszemelt helyszínen tiszta vízre és áramellátásra van szükség, ám ezeket a "Hómenők" tudják biztosítani, ha minden kötél szakad. Sőt lehetőségük van arra is, hogy a "hógyárban" legyártott havat teherautókkal a helyszínre szállítsák. Aki tehát havat szeretne gyártatni, keresse meg az Ebele Bálint vezetésével működő Hógyárat a hogyar.hu weboldalon és kérjen egyedi ajánlatot.
Kép: hogyar.hu
Kép: hogyar.hu
KOMMENTEK

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
Szállástippek
Hotel Szarvaskút csillagcsillagcsillagcsillag
A Hotel Szarvaskút az eplényi Síarénához legközelebb eső (10 km) wellness szolgáltatásokat kínáló szálloda. Szolgáltatásai: úszómedence, szaunák, gőzkabin, jacuzzi, fitneszterem, gyermekmedence, stb... SZÉP kártya elfogadóhely!
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Szépalma Hotel csillagcsillagcsillag
Az Esterházy család egykori ménesbirtokán kialakított, különleges szálloda a Magas-Bakony erdőségeiben található, távol a világ zajától, az eplényi Síarénától kb. 15 km-re. Szolgáltatásai: szauna, gőzkabin, sószoba stb...
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.