Menü ≡

A magyar hógyár havat varázsol bárki kertjébe

2021.01.01. | Szerző: sielok.hu
Hógyár néven olyan szolgáltatás jött létre Magyarországon, amely mobilizálható hógyártó rendszer kiépítését vállalja közterekre, rendezvényekre, vagy akár valakinek a saját kertjébe.
Az alapítók között már évekkel ezelőtt felmerült a kérdés, hogy miként lehetne havat biztosítani karácsonyi vásárokban, rendezvényeken - főként a jelenlegihez is hasonló hószegény télen. Ez az igény keltette életre a Hómenők Kft nevű vállalkozást, aminek munkatársai a hó és tél által elhivatott szakemberek 14 évnyi tapasztalattal rendelkeznek hógyártásban és sípálya üzemeltetésben.

És még varázslat sem kell hozzá, csupán megfelelő időjárási körülmények, tiszta hideg víz-, áramvételezési lehetőség és nem utolsó sorban a technológia, valamint az a szakértő lelkes csapat, aki hisz a hó közösségteremtő erejében és megnyugtató hatalmában.

Mikor lehet havat gyártani?

A hókészítés elengedhetetlen feltétele a -2 fok alatti nedves hőmérséklet. Ezért a folyamat időjáráselemzéssel indul. Kedvezőtlen időjárás előrejelzés esetén sajnos még a varázslat sem segít, meg kell várni a lehűlést.
Kilépés a vetítésből
másodpercenként
3
váltás
A kiszemelt helyszínen tiszta vízre és áramellátásra van szükség, ám ezeket a "Hómenők" tudják biztosítani, ha minden kötél szakad. Sőt lehetőségük van arra is, hogy a "hógyárban" legyártott havat teherautókkal a helyszínre szállítsák. Aki tehát havat szeretne gyártatni, keresse meg az Ebele Bálint vezetésével működő Hógyárat a hogyar.hu weboldalon és kérjen egyedi ajánlatot.
h i r d e t é s
h i r d e t é s
Utasbiztosítás Covid fedezettel FELIRATKOZÁS HÍRLEVÉLRE »