Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Két hazai sípályán ünnepelték a snowboard világnapját

2013.01.03.

Két hazai sípályán ünnepelték a snowboard világnapját A hódeszkások világnapja alkalmából két hazai sípályán is ingyenes rendezvények várták az érdeklődőket, ahol trükksulit, ingyenes oktatást és deszkatesztelési lehetőséget biztosítottak a szervezők. Mind az eplényi, mind a mátraszentistváni sípálya megtelt hódeszkásokkal.
A szervezők becslése szerint több, mint ezer snowboardos érkezett a frissen hóágyúzott pályákra. A világ legnagyobb snowboardrendezvényébe idén 35 országban 152 helyszín kapcsolódott be, ahova összesen közel 120 000 deszkás érkezett.

A legjobb magyar snowboardosok először Mátraszentistvánon tartottak bemutatót, majd átszelték az országot, és Eplényben mutatták be látványos trükkjeiket. A Magyar Snowboard Szövetség által támogatott rendezvény a két hazai sípálya összefogásával valósult meg, amely között a ridereket egy új Opel szállította.
Mátraszentistvánon gyönyörű napsütésben kezdődött a program, és az esti órákban Eplényben fejeződött be, kivilágított sípályán.

Mátraszentistván - Fotó: Horányi-Névy András
Mátraszentistván - Fotó: Horányi-Névy András
A válogatott csapathoz a 12 éves tehetség, Fritz Botond mellett Szigeti Viktor, hazánk legeredményesebb férfi snowboardosa is csatlakozott. Viktornak ez volt a szezon utolsó lazább hódeszkás napja, a napokban induló világkupa-sorozat ugyanis komoly megmérettetést tartogat a számára.

A csapatot színesítette Kis Benedeknek és a MakeSomeNoise snowboardrendezvény nagykövetének, Balogh Ádámnak a részvétele. A két versenyző felszabadult és fantáziadús hódeszkázásával megalapozta mindkét helyszínen a World Snowboard Day kellemes hangulatát.

Fotó: Horányi-Névy András
Fotó: Horányi-Névy András
A hódeszkások világnapjához jövőre is csatlakozik Magyarország, még több újdonsággal és programmal. A két legnagyobb síterep összefogása példaértékű volt, amely jövőre várhatóan még több érdeklődőt mozgat meg.

További infók: facebook.com/WSDHungary és world-snowboard-day.com

KOMMENTEK

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
KAPCSOLÓDÓ VIDEÓ
Szállástippek
Panoráma apartman
6 fős apartman saját wellnessel Parádsasváron. Két, egyenként 3 ágyas szoba, étkező, jól felszerelt konyha és egy fürdőszoba található a házban. Az udvaron elhelyezett fűthető dézsafürdő és szauna remek kikapcsolódást nyújt egy aktív nap után.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Parádsasvári Fakuckó
Aprócska faházikó a Mátrában maximum 4 fő részére fatüzeléses dézsafürdővel! A tetőtérben található a hálószoba, a földszinten kényelmes nappali-étkező, kihúzható kanapéval (2 főre), illetve kis konyha is helyet kap.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Fogadó a táncoló kecskékhez
Összesen 12 darab kétágyas szobával várja vendégeit a fogadó, Galyatetőn, a mátraszentistváni Síparktól 3 km-re. Ellátás: félpanzió, vagy a'la carte a ház éttermében és kávéházában. Wellness: szauna és jacuzzi.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
További szállástippek  
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.