A szezon legjobb party sítáborai

2022.11.07. 2022.11.18. FTI | frissítve: 2022.11.18.

A Festival Travel a 2022/23 téli szezonban három olyan téli programmal is jelentkezik, amelyet kár lenne kihagyni. Két ország, három különböző helyszín és rengeteg izgalmas program! Találd meg a leginkább hozzád passzolót!
Elsőként a Snowattack 2023 kerül megrendezésre január 21-28 között, a franciaországi Les Deux Alpes-ban. A hamisítatlan fesztivál hangulatért egész héten a nemzetközi és hazai fellépők felelnek, különböző helyszíneken. Olyan külföldi sztárok koncertjein bulizhattok, mint Netsky, Miss Monique, Eelke Kleijn és Borgore, valamint a hazai zenei élet nagyágyúival - többek között Fluor Tomival, Lil Frakkal és a Valmarral találkozhattok az éjszakai szórakozóhelyek egyikében vagy akár fent a pályán is. Vár Titeket csodás panorámájával a Pano Bar vagy a 3200 méteren található Gleccser Bar! A városban is különböző szórakozóhelyek várnak titeket, ahol a házibuli hangulat szerelmesei - Smithy’s Tavernben - és a hajnalig tartó underground bulik kedvelői - Avalanche Night Clubban – is megtalálják a kedvükre valót!

A színvonalas zenei programok mellett napközben is garantált a szórakozás, hiszen izgalmas és érdekes lehetőségekkel készülnek a szervezők számotokra. Részt vehettek hegyre futáson, jelmezes lecsúszáson, síelő kígyón, ollie jamen és buttering jamen is! Emellett a kora esti órákban minden nap különböző eseményekhez csatlakozhattok, mint például a kvízest, társasjáték est és póker.

Ha még ezek után is maradna energiátok, a Grand Galaxie síbérletnek köszönhetően kipróbálhatjátok Les Deux Alpes Snowparkját vagy akár Alpe D’Huez pályáit is!

December 15-ig az alapösszetételű diákcsomagok már 499 €-tól, alapösszetételű sícsomagok pedig 409 €-tól érhetőek el és az alapárhoz számos kiegészítő szolgáltatást hozzá tudtok rendelni. Ilyen például a VIP karszalag, a felszerelés bérlése, az oktatások, repülős transzferek és a félpanzió is. Emellett lehetőségetek van saját ajánlat összeállítására is, külön szállás kiválasztásával, amelyhez a kiegészítő szolgáltatások ízlés és szükség szerint választhatók.

További információkat a rendezvényről a www.snowattack.hu oldalon, valamint a facebookon és instagramon találhattok!
A másik két tábor szinte egy időben zajlik. Az Efott Winterbreak-nek, amelyet az Efott szervezői csapatával közösen álmodtak meg január 28-tól február 4-ig a franciaországi Les Orres ad otthont, amely alkalmas a kezdő és haladó síelők számára is. A legfőbbképpen egyetemi hallgatókra fókuszáló party sítábor a magyar DJ élet kiemelkedő alakjaival vág bele a vizsgaidőszak utáni pihenésnek. A helyszíni hangulatfelelős Fluor Tomi, Lil Frakk, Andró, Regán Lili, Edo Denova, Juhász Laci, Endy és Pixa lesz. Napközben itt is a mókás programoké lesz a főszerep, amelyek megadják a kezdő hangulatot az esti partikhoz.

November 17-ig a komfort hallgatói csomag megvásárlására már 399 €-tól, míg a felnőtt csomag már 429 €-tól elérhető.

Ha több információ is érdekel titeket, akkor a www.winterbreak.hu oldalon tudtok tájékozódni.
A harmadik tábor, a No Signal déli szomszédunkban, Szerbiában kerül megrendezésre január 29-től február 3-ig. Kopaonik hatalmas fejlődésének köszönhetően ideális helyszín azok számára, akik nem szeretnének túlzottan sokat utazni, de mégis minőségi síterepet keresnek. A party tábort legfőbbképpen diákoknak ajánljuk, hiszen a síelés mellett a legfőbb hangsúly a tematikus esti bulikon van. Lesz beöltözős buli, ahol végre megmutathatod igazi személyiséged az egyedi jelmezedben, de közel 30 nappali és esti programmal készülnek Nektek! A hangulatot azok a legjobb egyetemi DJk szolgáltatják, akik az elmúlt két évben meghódították Magyarország összes klubját és fesztiváljait. A CSÁVÓK teljes létszámmal érkeznek, de Jauri, Koósz Milán és JoerJunior bandája mellet érkezik Adam Ajkay, MRKK és a Székesfehérvárt már meghódító Crotter is.

November 10-ig a diákcsomagokat már 379 €-ért megvásárolhatjátok, és azok számára, akiket csak a buli érdekel, kialakításra került egy külön party csomag is (279 €-ért), amely nem tartalmazz a síbérletet.

További információkért pedig keressétek fel a www.nosignal.hu oldalát.
KOMMENTEK

KAPCSOLÓDÓ CIKK
h i r d e t é s
h i r d e t é s
KIEMELT SÍTÁBOROK
KIEMELT SZÁLLÁSAKCIÓK
Havazás Előrejelzés
SZAKÜZLET AJÁNLATOK
KIEMELT APRÓHIRDETÉSEK
FELIRATKOZÁS HÍRLEVÉLRE
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2022 - Síelők Bt.