Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Újdonságok és programajánlatok Donovalyban 2023/24 telén!

2023.11.28. (x) szponzorált cikk, sielok.hu

2023. december 2-án, szombaton beindulnak a sífelvonók a jól ismert Donovaly síközpontban, amely mindenhonnan, így Budapestről is könnyen megközelíthető. Jó hír, hogy idén a síbérletek árai nem változtak az előző évhez képest, és az idei szezonban sok újdonsággal találkozhatunk. A PARK SNOW Donovaly síközpont nyitásra kész, hamarosan fogadhatja az első síelőit!
Fotó: Marek Hajkovsky
Fotó: Marek Hajkovsky
Donovaly síközpont számos téli programot kínál - egy helyen. A síelők és snowboardosok 19 különböző nehézségű, tökéletesen karbantartott pályán csúszhatnak. Itt a kezdő és a profi síelők is egyaránt találnak maguknak megfelelő pályákat. A síközpont a fiatalok és a freestyle síelőknek is szeretne a kedvében járni, akiknek megépítették a legendás Riders Parkot. A trükkök tökéletesítésére több, mint 40 akadályt helyeztek el a parkban. A síközpont látogatói a TELEMIX Nová hoľa és Buly Expres Záhradište ülőfelvonókkal és kabinos felvonókkal utazhatnak. Ezeken felül, további 14 sífelvonó áll a rendelkezésükre.
Donovaly TeleMix felvonó | Fotó: Marek Hajkovsky
Donovaly TeleMix felvonó | Fotó: Marek Hajkovsky
A legfiatalabb síelők Közép-Európa legnagyobb gyerek FUN PARKjában tehetik meg első kanyarjaikat. A Mistríky területén található egy 12 ezer négyzetméteres különleges rész, ahol a gyerekek nemcsak síelni tanulhatnak, hanem különböző játékokkal tarkított bemutatók, kabalafigurák és egy mini hóvonat is várja őket az idei szezonban.
A sífutók is megtalálják a pályájukat Donovalyban | Fotó: Marek Hajkovsky
A sífutók is megtalálják a pályájukat Donovalyban | Fotó: Marek Hajkovsky
A sífutók sem fognak csalódni Donovalyban. A Sípark 5 sífutópályával, amelyek hossza meghaladja a 30 km-t, valamint 2 nagy kör alakú pályával rendelkezik.
Esti síelés Donovalyban | Fotó: Marek Hajkovsky
Esti síelés Donovalyban | Fotó: Marek Hajkovsky
Donovalyban lassan szinte a nap bármelyik időpontjában síelhetünk. Sokak kedvence az esti síelés, amely naponta este nyolcig tart a kivilágított pályán. Pénteken már fél négykor kezdődik az esti síelés és egészen kilencig tart, ezzel egyidőben pedig a körbárban pedig "Party Snow" keretében "aprés ski" bulizásra is lehetőség van!

A korán kelők friss pályákat lelnek, Fresh Tracks, ahogy a reklámban szerepel és így a legegyszerűbb kérni a pénztárnál. Korán reggel, a tömeg előtt, a frissen előkészített pályákon elsőként lehet az íveket húzni. Ilyenkor biztosan találunk még érintetlen pályaszakaszokat. Az idén a Nova Holá oldal Patočiny pályáját reggel kapukkal tűzik tele, így versenykörülmények között lehet gyakorolni. Ennyi korai mozgás után pedig nagyon jól tud esni a bőséges reggeli a Husky bárban.

A 2023/24-es szezon újdonságai

PARK SNOW Donovaly idén több újdonsággal készül. Az új hóágyúrendszer minőségi változásokat hoz majd a szolgáltatások tekintetében. Ezentúl akár önkiszolgáló pultoknál intézhetjük jegyek és egyéb szolgáltatások vásárlását.

Új pálya is épült. A RADOSŤ Track nevű új SKI&SNOWBOARD CROSS pálya újabb izgalmakat tartogat a bátrabbaknak, a kibővített Riders Parkhoz hasonlóan. A park minden évben a szlovák freestyle sí és válogatott edzéseinek helyszínéül szolgál.

A síterepen egyre több versenyzőt láthatunk, hiszen a sportklubok az idén saját edzőpályát használhatnak a síközpontban. A versenyszerűen síelők pedig imádni fogják a crosspályát, az időmérővel ellátott lejtőt, melyet minden nap este 8 óráig lehet használni.
Gasztronómia Donovalya | Fotó: Marek Hajkovsky
Gasztronómia Donovalya | Fotó: Marek Hajkovsky
Az egyik legjobb szlovák síközpont – a PARK SNOW Donovaly - számos szabadidős és téli sporttevékenységet, valamint minőségi, 2-4 csillagos szálláslehetőségeket kínál. Hagyományos és modern gasztronómia, adrenalin kalandok, környezetbarát síbusz a pályákhoz, online síbérlet vásárlási lehetőség teszi az üdülőhelyet teljes mértékben az ideális téli pihenés síközpontjává.

És ne feledjük, december 2-án nyitnak az első sípályák! A pontos hó- és pályainformációkért (is) érdemes követni a síterep honlapját!
Szállást keresel Donovalyban? Új szálláskeresőnkben most remek kedvezményes szállásajánlatokat találsz, amiket folyamatosan töltünk fel!

KAPCSOLÓDÓ CIKKEK
Szállástippek
Gothal Rezort
Néhány éve épült üdülőházak és apartmanok a Liptói fenyőerdők szomszédságában, Donovalytól 12 km-re. Wellness szolgáltatások: uszoda, medencék, szaunavilág, stb...
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Residence Hotel csillagcsillagcsillagcsillag
4 csillagos, elegáns szálloda Donovaly Zahradiste oldalától a P1-es kezdő pályától és húzólifttől 300 méterre. Wellness részleggel, gasztronómiai specialitásokkal ideális választás családok, párok, baráti társaságok részére.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Sport Hotel Donovaly csillagcsillagcsillag
A 2016-ban felújított, gyerekbarát szálloda Donovaly központi részén, a sípályáktól 400 méterre található. Donovaly legnagyobb wellness részlege itt található szaunákkal, medencével, jacuzzival és sok más szolgáltatással.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
További szállástippek  
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.