Menü ≡

Hórukk 2018 - Amatőr Síkupa a Tátrában

Tátralomnic, 2018. január 18-21.

2017.11.17. | Szerző: sielok.hu
Idén is megrendezésre kerül a XVI. Hórukk Amatőr Sí- és Snowboard Bajnokság. A helyszín a tavalyi évben a Magas-Tátra volt. Ez annyira jól sikerült, hogy 2018-ban újra Tátralomnicon rendezik meg az eseményt. A versenyprogramról a Magyar Síakadémia csapata gondoskodik.
Szívesen megtanulnál síelni és frissen szerzett tudását rögtön összemérnéd hasonló kezdő versenyzőkkel? Rendszeresen jársz barátaiddal, családoddal hosszabb vagy rövidebb síszünetekre és most megméretnéd magadt? Gyermekkorodban az első síléccel és a hóekével még a csehszlovák Tátrában ismerkedtél és most nosztalgiáznál egyet? Akkor itt a helyed!

A Szlovák Idegenforgalmi Hivatal és a Magyar Síakadémia által támogatott amatőr családi síbajnokság sok bulival és mókával, 4-csillagos wellness szállodában sok síeléssel (igény esetén síoktatással), gyerekprogramokkal, fergeteges bulikkal, HUMNO farsanggal, jó zenével, Takács Nikolas koncertjével és vidám hangulattal vár.

Időpont: 2018. január 18-21. / 3 éj
Helyszín: Tátralomnic
Kilépés a vetítésből
másodpercenként
3
váltás
A rendezvény exkluzív szállodája a teljes átalakítást követően 2018-ban is a négycsillagos Horizont Resort Hotel lesz Stará Lesná településen, Tátralomnictól mintegy 3 km-re. A szálloda és a pályák között síbusz közlekedik.

A síoktatásról és versenyzésről Klausmann Viktor versenyigazgató és a Magyar Síakadémia csapata gondoskodik.
A résztvevők biztonságára az EUB ügyel.

További információk: horukksifesztival.hu
facebook.com/HorukkSikupa
Kapcsolódó címkék:
Kapcsolódó síterepek:
Kapcsolódó síiskolák:
Kapcsolódó cikkek:
Kapcsolódó országok:
Kapcsolódó régiók:
Kapcsolódó galériák:
h i r d e t é s
h i r d e t é s
Utasbiztosítás Covid fedezettel FELIRATKOZÁS HÍRLEVÉLRE »