Menü ≡

Hórukk 2018 - Amatőr Síkupa a Tátrában

Tátralomnic, 2018. január 18-21.

2017.11.17. | Szerző: sielok.hu
Idén is megrendezésre kerül a XVI. Hórukk Amatőr Sí- és Snowboard Bajnokság. A helyszín a tavalyi évben a Magas-Tátra volt. Ez annyira jól sikerült, hogy 2018-ban újra Tátralomnicon rendezik meg az eseményt. A versenyprogramról a Magyar Síakadémia csapata gondoskodik.
h i r d e t é s
Szívesen megtanulnál síelni és frissen szerzett tudását rögtön összemérnéd hasonló kezdő versenyzőkkel? Rendszeresen jársz barátaiddal, családoddal hosszabb vagy rövidebb síszünetekre és most megméretnéd magadt? Gyermekkorodban az első síléccel és a hóekével még a csehszlovák Tátrában ismerkedtél és most nosztalgiáznál egyet? Akkor itt a helyed!

A Szlovák Idegenforgalmi Hivatal és a Magyar Síakadémia által támogatott amatőr családi síbajnokság sok bulival és mókával, 4-csillagos wellness szállodában sok síeléssel (igény esetén síoktatással), gyerekprogramokkal, fergeteges bulikkal, HUMNO farsanggal, jó zenével, Takács Nikolas koncertjével és vidám hangulattal vár.

Időpont: 2018. január 18-21. / 3 éj
Helyszín: Tátralomnic
Kilépés a vetítésből
másodpercenként
3
váltás
A rendezvény exkluzív szállodája a teljes átalakítást követően 2018-ban is a négycsillagos Horizont Resort Hotel lesz Stará Lesná településen, Tátralomnictól mintegy 3 km-re. A szálloda és a pályák között síbusz közlekedik.

A síoktatásról és versenyzésről Klausmann Viktor versenyigazgató és a Magyar Síakadémia csapata gondoskodik.
A résztvevők biztonságára az EUB ügyel.

További információk: horukksifesztival.hu
facebook.com/HorukkSikupa
Szólj hozzá, legyél az első!
Kapcsolódó címkék:
Kapcsolódó síterepek:
Kapcsolódó síiskolák:
Kapcsolódó cikkek:
Kapcsolódó országok:
Kapcsolódó régiók:
Kapcsolódó galériák:
h i r d e t é s
h i r d e t é s
h i r d e t é s
SÍELŐK NAPTÁRA » FELIRATKOZÁS HÍRLEVÉLRE »