Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

Aktív nyaralásra vágysz? Kreischberg nyáron is vár!

2014.06.20. Biró Ágnes

Kreischberg a magyar síelők egyik legkedveltebb úti célja - a magyar fővárostól mindössze 460 kilométer. Ezt a családbarát vidéket a havas hónapokon kívül is ajánlott meglátogatni, hiszen a kabinos lift nyáron is jár, de ezen kívül is számos remek programlehetőség várja az ide érkezőket!
Murau nyáron
Murau nyáron
A nyári szezonban, júliusban és augusztusban hetente kétszer, szerdánként és vasárnaponként üzemel a kreischbergi kabinos lift, 9 és 16 óra között. A hegyre megérkezve az igazán lenyűgöző panorámáért még egy kicsit felfelé kell túrázni a hegyen, a Rosenkranzra (2118 m) vagy a Kreischberg csúcsára (2002 m).
Aki viszont inkább csak egy kellemes sétára vágyik, az kereshet magának erdei ösvényt, vagy egy völgybe vezető utat. A pályamenti kis vendéglők közül pedig a Rieglerhütte (a régi és az új kabinos lift közötti átkötőpálya mentén található) valamint a Grillboden (a régi kabinos lift középállomásánál) nyáron is várja vendégeit a legfinomabb helyi specialitásokkal!
A felvonózás ára oda-vissza 16 euró felnőtteknek - Murtal GästeCarddal 11 euró, gyerekeknek pedig 8 illetve 6 euró, sőt, 6 éves kor alatt ingyenes!

Meleg nyári napokon kirándulás után igazi felfrissítő program lehet a csupán néhány száz méterre található szabadtéri strand, ahol fűtött vizű nagy medence, pancsoló medence, strandröplabda pálya, tenisz pálya, foci pálya, trambulin és egy gördeszkás pálya is található!
További remek programlehetőség a környéken a kerékpározás: a Murradweg összesen 425 km hosszan halad, a Mur folyó forrásától, a salzburgi Lungauból a szlovén határnál található Bad Radkersburgig.
Remek kikapcsolódás lehet a Murauban található kastély meglátogatása, esetleg lovaglás, adrenalinfüggőknek pedig egy ejtőernyős ugrást ajánlanánk!
KOMMENTEK

KAPCSOLÓDÓ CIKK
KAPCSOLÓDÓ GALÉRIA
Szállástippek
Feriendorf Murau
Önálló, szépen berendezett házak Murau szélén. A környéken rengeteg kikapcsolódási lehetőség van. Akár 12 fő elszállásolására is alkalmasak a házak (70-135 m2), némelyikben pezsgőfürdő és szauna is található.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Rosenkranz Üdülőházak csillagcsillagcsillag
Igazi kis alpesi paradicsom 1.100 méter magasságban, 3,5 km-re Kreischbergtől. 2-10 fős, régi osztrák bútorzatú apartmanok önellátással, társalgóval, reggeli zsemleszervizzel és közös szaunával.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
FerienPark Kreischberg
Családbarát üdülőfalu 2-8 fős faházakkal, valamint apartmanokkal a kreischbergi kabinos lift völgyállomásától 4-500 méterre. Központi wellness részleg medencével, szaunákkal és pihenőteremmel. Félpanzió külön rendelhető!
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
További szállástippek  
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.