Adatvédelmi tájékoztatónkat itt találod. A minőségi szolgáltatás érdekében sütiket használunk.
ELFOGADOM

A víziparadicsom - AquaCity Poprad

2019.01.15.

Tölts felejthetetlen vízi élményeket a Tátra lábánál az AquaCity Popradban egész évben! Tedd síelésedet még színesebbé, és látogass el az egyedi vízi komplexumba: 13 beltéri és kültéri termál és relaxációs medence, 50 méteres beltéri úszómedence, fitness centrum, 6 vízicsúszda és több mint 350 vízi attrakció!

Újdonság - Virtuális Valóság zóna

Egy speciális szemüveg segítségével különleges sport, utazási, jövőbeli vagy relaxációs élményeket élhetsz át az új „VR zone” / Virtuális Valóság zónában, teljesen elfeledve a valóságos környezetedet!

Fire & Water Wellness & Spa központ

A 2 szintes, több mint 1.590 m2-es wellness részleg a tűz és a víz elemein alapul, két fő része a privát és a party zóna, ahol változatos szaunákban és relaxációs szobákban kényeztethetjük magunkat, mint a különleges szauna show, klasszikus finn szauna, gyógynövényes, gőz, eukaliptusz és Himalája só szauna, infraszauna, vagy felpezsdíthetjük testünket a jégbarlangban.
A privát zóna maximális ellazulásra csábít a „szerelem öble” („Bay of love”) medencéjével, bio kandallós pihenő tereivel, vízágyaival, klasszikus és egzotikus masszázsaival.
A szülők nyugodtan élvezhetik a jól megérdemelt pihenésüket, hiszen a fürdő animátorai minden hétköznap gyermekfelügyeletet biztosítanak. Hétvégente pedig extra programokon vehetnek részt a kicsik és nagyok: versenyek, tánc, edzések, vízi aerobic, Mini Disco.

Kincses Sziget

Az AquaCity Poprad a gyerekekről sem feledkezik meg: új Kincses Sziget nevű medencéjével a gyermekek fantáziavilágába kalauzol: izgalom, kalandok, egzotikus környezet és sós tenger várja a kicsiket. Különlegessége a relaxációs terasz különböző attrakciókkal, ami nemcsak a gyerekek, de felnőttek kedvence is. A kincseket természetesen gondosan őrzik, méghozzá nem is akárkik: Hugo és Boss a vízi paradicsom leguánjai!

A termálvizek és élmények birodalma

Képzelj el egy romantikus fürdőzést a hóesésben, 30-38 °C-os forró termálvízben a szabad ég alatt!
A termál medencék a Magas-Tátra lábainál 1.300 méter mélyen fekvő a geotermikus energiákat kihasználva több mint 20 különböző ásványt tartalmaznak, gyógyítva ezzel az emberi testet.
Beltéri termál medencéket szintén találunk az egyedi komplexumban. A „Kék Zafír” /"Blue Sapphire" zóna kromoterápiája (színterápia) nemcsak szervezetünkre van jótékony hatással, de környezetünk megóvásához is hozzájárul.
Egy luxus részleg is kialakítása került „Kék Gyémánt” /"Blue Diamond" néven, ahol sokféle élményelemet próbálhatunk ki, többek között jacuzzikat, masszázselemeket, vízibárt.
Extra élményt garantál a minden este megrendezésre kerülő 3D lézer show, a 71 méteres „Fekete lyuk” vízicsúszda és az 54 méter hosszú „Twister” csúszda.
Az AquaCity Poprad az egyetlen olyan fürdő, ahol színvonalas hoteleket és egy 50 méteres úszómedencét egy helyen megtalálunk. A medence 26-28 °C-os, 1,2 m – 1,8 m mély, az úszás szerelmesei 8 különböző pályát használhatnak.

AquaCity Poprad hotelek

Próbáld ki 5 hotelünk egyikét: Mountain View****, Seasons***, Riverside***, vagy az új Horizont Hotel**** és Hotel Hills**** Stará Lesná-n – bármelyiket is választod, tökéletes téli kikapcsolódásban lesz részed!

A Mountain View****, Seasons*** és Riverside*** hotelek az AquaCity Poprad fürdő mellett találhatóak, így komplett szálláscsomagokat kínálnak Neked és családodnak: bőséges félpanziós ellátás, korlátlan vízipark és wellness használat, síbusz használat.
Rauris Hotel Horizont**** Alpesi luxus
Új wellness szálloda Stará Lesnán, 2 km-re Tátralomnictól egyedi Mountain Wellness és VIP Sky Lounge-al hotel tetőszintjén.
Web: horizontresort.sk
Rauris Hotel Hills**** - A természet közelsége
A Tátra lábánál, a Lomnici-csúcs alatt fekvő wellness szálloda nyugodt, csenden környezetben várja vendégeit minőségi szolgáltatásaival.
Web: hotelhills.sk
KOMMENTEK

KAPCSOLÓDÓ GALÉRIA
Szállástippek
Penzion Cikovsky
Teljesen felújított panzió igényes és modern szobákkal és reggelis ellátással a Magas-Tátrában, Tátralomnic sípályáitól 4,5 km-re.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Grandhotel Praha csillagcsillagcsillagcsillag
A Grandhotel Praha egy több mint 100 éves múlttal rendelkező, ugyanakkor modern és elegáns, minden igényt kielégítő wellness hotel csupán 1 km-re a tátralomnici síközpont völgyállomásától.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
Grandhotel Stary Smokovec csillagcsillagcsillagcsillag
A Budapesttől kb. 270 km-re található szecessziós stílusban épült Grandhotel Stary Smokovec Ótátrafüred központjában található 1.018 méter magasan. A Hrebienok sikló kb. 100 méterre található a hoteltől, és kb. 10 perc alatt érjük el a Tátralomnici sípályát autóval.
Magyarul beszélünk Wellness Pályaszállás
További szállástippek  
facebook twitter youtube instagram linkedin pinterest google cégem rss tiktok

Megjelenési ajánlatunk:
sielok.hu © Copyright 2000-2024 - Síelők Bt.